Stretch folija za stabilnost blaga in dodatno zaščito

Podjetje Avto Minjon d.o.o., ki ima sedež v Rakeku se ukvarja s prodajo kvalitetnega pakirnega materiala od navadnih lepilnih trakov do strojnih in ročnih stretch folij v Sloveniji. Zavedamo se, da je prevoz različnega blaga nujen v skoraj vseh podjetjih, zato je pomembno, da pakete ustrezno zaščitite pred različnimi neprijetnostnimi. Stretch folija je odlična rešitev posameznike in podjetja, ki želijo izboljšati stabilnost blaga med prevozom in ga ustrezno zavarovati. Nudimo pestro izbiro stretch folij po ugodnih cenah, ki zagotavljajo velik raztezek, veliko ovijalno moč ter trdnost zapakiranega blaga.

ročna stretch folija

Stretch folija - ročna, strojna, mini in prednategnjena

V našem podjetju nudimo pestro izbiro stretch folij različnih namenov in dolžine oz. velikosti po izjemno ugodnih cenah. Izbirate lahko med ročnimi stretch folijami, ki se uporabljajo pri majhni porabi in za delovanje ne potrebujejo ovijalnega stroja, medtem ko je za uporabo strojnih stretch folij ovijalni stroj nujen, obenem pa lahko dobavimo stretch folije, ki imajo dodatek za drsnost in izjemno dober raztezek. Mini stretch folije so idealna rešitev za manjše pakete in nizke palete, imajo ugodno ceno in so na voljo v prosojni in črni barvi. Prednategnjene stretch folije imajo ojačane robove, dobro lepljivost in dodatno raztegovanje ni potrebno, saj so, kot že ime pove, predhodno raztegnjene. V kolikor vas zanima katera od naštetih vrst stretch folij nas kontaktirajte.

STRETCH FOLIJE IN PREOSTALI EMBALAŽNI MATERIAL

Stretch folije po ugodni ceni v podjetju Minjon

cena stretch folije v SlovenijiV podjetju Minjon se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo odlično kvaliteto, pestro izbiro in ugodno ceno stretch folij. Prepričani smo, da boste v naši spletni trgovini našli primerno stretch folijo za vas, obenem pa vas bo navdušila tudi cena tako ročnih kot strojnih stretch folij ter ostalega materiala. V kolikor imate glede stretch folij kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate preko obrazca na spletni strani ali pa nas pokličite. Mi smo pravi naslov za stretch material v Sloveniji. Stretch folije, ki se uporabljajo predvsem kot povezovalni trakovi palete.