Ponudba
Pošlji povpraševanje

Lepilni trakovi  in povezovalni trak iz različnih materialov

Lepilni trakovi so lahko različnih debelin, širin, dolžin in celo barv, hkrati pa je za njihovo izdelavo mogoče uporabiti različne osnovne materiale in vrste lepil. Najpogosteje so sicer izdelani iz polipropilenske folije, ki je nato prevlečena z močnim kavčukovim lepilom. Ta kombinacija je primerna celo za zahtevnejše izzive pri embaliranju, denimo za zapiranje embalaž, ki so nepravilnih oblik. Prav tako pogosta različica so lepilni trakovi iz PVC-folije, ki so nekoliko manj temperaturno obstojni od tistih iz polipropilena. Če potrebujete lepilni trak za pakiranje večjih kartonov/embalaž, pa je možna različica iz papirja, katere pomembna prednost je nedvomno ta, da gre za okolju prijazno izbiro. Hkrati pa ta material odlikuje dejstvo, da je zelo odporen tako na visoke kot na nizke temperature.

Sivi lepilni trak

Lepilni trakovi za pakiranje so nekaj, kar je pametno imeti vedno pri roki

Odpošiljanje paketov je nekaj, s čimer se večina ljudi srečuje vsaj občasno, zato je vsekakor priporočljivo, da imate doma vsaj osnovne pripomočke, ki so potrebni za hitro pripravo izdelkov za odpošiljanje. Tovrstni materiali pa so še toliko pomembnejši tam, kjer je priprava paketov na sporedu vsakodnevno, npr. v podjetjih, še posebej pa v skladiščih. Poleg lepilnih materialov, ki so namenjeni zapiranju embalaže, in samih embalaž različnih velikosti pridejo zelo prav še različne vrste folij (npr. mehurčasta, ki izredno uspešno ščiti občutljivo blago pred udarci in vlago). V spletni trgovini Avto Minjon smo za vas pripravili pester nabor teh artiklov. Na voljo vam je kakovosten lepilni trak za pakiranje iz PVC-ja ali PP-folije, ki je dobavljiv v številnih barvah in dimenzijah. Poleg tega vas v naši ponudbi čaka še ročni odvijalnik, ki bo močno olajšal lepljenje in vam pomagal pri tem, da prihranite kar nekaj časa, hkrati pa bo poskrbel, da bo lepljenje embalaže zares učinkovito, kar bo zmanjšalo nevarnost za poškodbe blaga med transportom. Vsi artikli, uvrščeni v naš lepilni asortiment, se lahko pohvalijo z izredno ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo, obenem pa vam zagotavljamo kratke dobavne roke za ves lepilni material.

Več o lepilnem traku za pakiranje

Povezovalni trakovi za palete morajo biti še posebej trpežni

Lepilni trakovi in dodatni lepilni pripomočki oziroma pripomočki za embaliranje pa so seveda le del naše izredno pestre ponudbe. Naša spletna trgovina je med drugim pravi naslov za tiste, ki vas zanimajo kvalitetni povezovalni trakovi za palete. Ti morajo biti seveda izdelani iz materialov, ki so nadpovprečno močni in obstojni, saj je njihova naloga pogosto povezovanje zelo težkega tovora. Ena izmed možnosti je denimo PET (polietilen), ki ga odlikujejo visoka pretržna napetost, preprostost uporabe in dejstvo, da pride celo po daljšem času od namestitve zgolj do minimalnih izgub napetosti. Poleg tega pa so vam na voljo še kovinski in jekleni povezovalni trakovi za palete, ki pridejo v poštev za povezovanje najtežjega blaga. Tudi tu smo vam pripravili dodatni pribor oz. posebne napenjalnike, ki vam bodo pomagali pri tem, da bo delo opravljeno bolje in hitreje. Posledično bo tudi v primeru transporta nadpovprečno težkega tovora zagotovljena optimalna stopnja varnosti oziroma zaščite.

Črni povezovalni trak

Oglejte si ponudbo povezovalnih trakov

Tekstilni trak – lahek, a izjemno močan povezovalni trak

Kot povezovalni  element pa se lahko uporabi tudi tekstilni trak, ki ga prav tako najdete med artikli v spletni trgovini Avto Minjon in ki je v določenih situacijah še posebej dobra izbira. Povezovalni tekstilni trak, izdelan iz poliestrskih vlaken, prekritih s polipropilenom, ima namreč v primerjavi z mnogimi drugimi materiali kar nekaj pomembnih prednosti, zaradi česar se njegova priljubljenost oz. razširjenost močno povečuje. Med njegove najpomembnejše odlike zagotovo sodi dejstvo, da tu ni nevarnosti za rjavenje in za poškodbo robov tovora ter da je primeren tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. Obenem pa gre za edinstveno kombinacijo nizke teže in izjemne moči.