Povezovalni, jekleni, tekstilni in maskirni trakovi: pestra izbira po ugodni ceni


Avto Minjon d. o. o. vam ponuja bogato izbiro embalažnega materiala po ugodnih cenah. Naša ponudba zajema povezovalne trakove, jeklene in kovinske trakove, tekstilne in poliestrske trakove, pet in pp trakove, embalažne in lepilne trakove, maskirne in papirne trakove ter odvijalce trakov. Na spletni strani si lahko ogledate vse informacije oziroma podrobnosti o povezovalnih, tekstilnih in ostalih trakovih. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje o povezovalnih trakovih trakov in ostalih proizvodih in poslali vam bomo potrebne informacije.


Povezovalni trakovi za paleteS povezovalnimi trakovi učinkovito zaščitite izdelke med transportom

Povezovalni trakovi služijo za to, da bi tovor in blago učinkovito zaščitili med prevozom, s povezovalnimi trakovi pa lahko tudi več kosov povežete skupaj. V naši ponudbi povezovalnih trakov boste našli kvalitetne in zanesljive povezovalne trakove: jeklene in kovinske trakove, pet in pp trakove, tekstilne in poliestrske trakove ter orodja in pribor. Jeklen trak je izredno trpežen in zagotavlja izredno varnost pri prevozu. Naša ponudba povezovalnih jeklenih, tekstilnih in ostalih trakov je cenovno izredno ugodna, kvaliteta pa zagotovljena. Povezovalni trakovi se najpogosteje uporabljajo v lesni, papirni, kovinski in betonski industriji, vendar bodo olajšali tudi marsikatero delo doma.


Jekleni trakovi prodajaMaskirni trakovi v različnih dimenzijah in barvah ter tekstilni trakovi


Poleg povezovalnih trakov boste v naši ponudbi našli tudi embalažni material, v katerega sodijo maskirni lepilni trakovi. Na voljo so v različnih dimenzijah in barvah, na primer maskirni trak 38 mm x 50 m, širine 38 mm, navitja 50 m, natezne trdnosti 4 kg/cm, raztezek 9 %. Med tekstilnim trakovi lahko prav tako izberete primernega za vas. Poliestrski tekstilni povezovalni trak je izdelan iz poliestrskih vlaken, preko katerih je nanešena plast polipropilena. Gre za izredno močan in lahek trak, ki je neobčutljiv na vodo, ne rjavi in ne poškoduje robov ter izredno dobro prenaša tresljaje. V primerjavi z jeklenimi povezovalnimi trakovi so cenejši in lažji za uporabo. Celotno ponudbo pakirnega materiala si oglejte na naši spletni strani, kjer lahko nakup opravite hitro in enostavno.

STRETCH FOLIJA

OPREMA ZA DELAVNICE