Povezovalni, jekleni, tekstilni in maskirni trakovi: pestra izbira po ugodni ceni

Avto Minjon d. o. o. vam ponuja bogato izbiro embalažnega materiala po ugodnih cenah. Naša ponudba zajema povezovalne trakove, jeklene in kovinske trakove, tekstilne in poliestrske trakove, pet in pp trakove, embalažne in lepilne trakove, maskirne in papirne trakove ter odvijalce trakov. Na spletni strani si lahko ogledate vse informacije oziroma podrobnosti o povezovalnih, tekstilnih in ostalih trakovih. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje o povezovalnih trakovih in ostalih proizvodih preko e-maila ali po telefonu in posredovali vam bomo potrebne informacije.

Črn povezovalni trak PPBel povezovalni trak PPKovinske zaklopke za povezovalne trakove

S povezovalnimi trakovi učinkovito zaščitite izdelke med transportom

Povezovalni trakovi služijo za to, da bi tovor in blago učinkovito zaščitili med prevozom. Njimi lahko povežete več kosov skupaj ali pa le zaščitite embalažo v kateri se nahaja več manjših kosov. V naši ponudbi povezovalnih trakov boste našli kvalitetne in zanesljive povezovalne trakove različnih materialov. Med njimi boste našli jeklene in kovinske trakove, pet in pp trakove, tekstilne in poliestrske trakove ter orodja in pribor. Vsi zagotavljajo izredno varnost pri prevozu tovora, med najbolj trpežne pa prav gotovo spada jekleni trak. Naša ponudba povezovalnih jeklenih, tekstilnih in ostalih trakov je cenovno izredno ugodna, kvaliteta pa zagotovljena. Povezovalni trakovi se najpogosteje uporabljajo v lesni, papirni, kovinski in betonski industriji, vendar bodo olajšali tudi marsikatero delo doma.

Povezovalni trakovi iz tekstilaKovinski povezovalni trak za večkratno uporabo


Maskirni in tekstilni trakovi v različnih dimenzijah in barvah

Poleg povezovalnih trakov boste v naši ponudbi našli tudi embalažni material, v katerega sodijo maskirni lepilni trakovi. Na voljo so v različnih dimenzijah in barvah, kot na primer maskirni trak (38 mm x 50 m, širine 38 mm, navitja 50 m, natezne trdnosti 4 kg/cm, raztezek 9 %). Med tekstilnim trakovi lahko prav tako izberete primernega za vas. Poliestrski tekstilni povezovalni trak je izdelan iz poliestrskih vlaken, preko katerih je nanešena plast polipropilena. Gre za izredno močan in lahek trak, ki je neobčutljiv na vodo, ne rjavi in ne poškoduje robov ter izredno dobro prenaša tresljaje. V primerjavi z jeklenimi povezovalnimi trakovi so cenejši in lažji za uporabo.

Celotno ponudbo pakirnega materiala si oglejte na naši spletni strani, kjer lahko nakup opravite hitro in enostavno.

Trgovina