Stretch folija za pakiranje - nepogrešljiv pripomoček za pakiranje po ugodni ceni

Nepogrešljiv pripomoček za pakiranje je nedvomno stretch folija. Med ovijalnimi folijami so izredno priljubljene, saj so tanke in zelo raztegljive. Uporabimo jo lahko praktično povsod. Primerne so za ovijanje različnih materialov in izdelkov različnih velikosti. Uporabljajo se za ovijanje posameznih izdelkov ali ko želimo več izdelkov zaviti skupaj. Naštejmo le nekaj lastnosti, s katerimi se lahko stretch folija pohvali: visoka ovijalna moč, velik raztezek, odpornost na trganje ali prebadanje. S kvalitetno stretch folijo bomo blago trdno zapakirali, zaščitili pred vlago in prahom, hkrati pa bomo na ta način poskrbeli za stabilnost med transportom in skladiščenjem. V podjetju Avto Minjon d. o. o. smo poskrbeli, da bo pakiranje hitro in enostavno. Zato smo za vas pripravili ponudbo pakirnega materiala, med njim tudi različne vrste stretch folije in ostalih pripomočkov po ugodnih cenah.

UGODEN LEPILNI TRAK ZA PAKIRANJE

Dodatno znižane cene stretch in ostalih ovijalnih folij

Poleg stretch folije za pakiranje lahko pri nas dobite mehurčaste in gastropen folije, prednapete folije, prekrivne in povezovalne folije in pripomočke, kot so ročni odvijalec za stretch folijo in olfa nož. Stretch folije so na voljo v različnih velikostih glede na uporabo (mini, strojna, ročna stretch folija) in glede na lastnosti. Tako lahko dobite stretch folije različne debeline, lepljivosti, barve in raztegljivosti. Ponudba stretch folij še nikoli ni bila tako ugodna. Že tako nizko ceno smo še dodatno znižali, zato smo prepričani, da se bo nakup pri nas zagotovo splačal. Oglejte si našo celotno ponudbo stretch folij in ostalega pakirnega materiala. Pri nas boste dobili kvalitetno stretch folijo, s katero boste lahko brez težav zapakirali in zavili izdelke iz različnih materialov.

Stretch folija za pakiranjeRočna folija za pakiranje

Hiter in enostaven nakup stretch folij po ugodnih cenah v spletni trgovini

Ne spreglejte pestre ponudbe stretch in ostalih folij za pakiranje po ugodnih cenah. Če imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko pokličete ali pa pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca. Nakup v naši spletni trgovini bo enostaven, dostava izbranega izdelka pa hitra.