Lepilni trakovi - različne barve, materiali in dolžine

Podjetje Avto Minjon d.o.o. deluje v zdajšnji obliki od leta 2001 in se ukvarja s prodajo dodatne opreme za osebna in ostala vozila, orodja in opreme za vse vrste delavnic ter embalažnega materiala, kamor spadajo različni povezovalni in lepilni trakovi ter stretch folije. Nudimo pestro izbiro lepilnih trakov od tekstilnih lepilnih trakov do pp lepilnih trakov in pvc trakov. Zavedamo se, da je kvaliteta izjemno pomembna, obenem pa podjetje na vseh področjih stalno povečuje svoj obseg poslovanja in sodeluje s priznanimi blagovnimi znamkami za lepilne trakove, tako tekstilne kot polipropilenske.

Lepilni trak za pakiranje

Lepilni trakovi iz polipropilena premazani s kvalitetnim lepilom

Lepilni trakovi pp so idealna rešitev za pakiranje, saj so narejeni iz polipropilenske folije, ki je premazana z visoko kvalitetnim lepilom iz naravne gume oz. solventa, kar zagotavlja kvalitetno lepljenje. Lepilni trakovi za pakiranje so primerni za lepljenje lahkih in srednje težkih kartonski škatel, visoka moč lepila in traku pa je primerna tako za lepljenje navadnih škatel kot škatel nepravilnih oblik ali z neravnimi površinami. Nudimo ugodne cene lepilnih trakov, obenem zagotavljamo tudi kvaliteto. Poleg pp lepilnih trakov nudimo tud lepilne trakove pvc v različnih barvah, ki imajo tiho odvijanje in so naviti na kolutu 66m.

UPORABITE LEPILNI TRAK ZA PAKIRANJE


Tekstilni lepilni trakovi - kvaliteta po ugodni ceni

cena tekstilnih lepilnih trakovPoleg povezovalnih lepilnih trakov iz poliopropilena ali pvc-ja lahko v naši spletni najdete tudi tekstilne lepilne trakove. Tekstilni lepilni trak omogoča veliko možnosti za ustvarjanje in je na voljo v različnih barvah in vzorcih, odvisno od tega, za kaj ga potrebujete. Tekstilni lepilni trakovi so primerni za lepljenje na različne materiale od zidov, tkanin do papirja in stekla. Vsi tekstilni lepilni trakovi za pakiranje priznanih blagovnih znamk so na voljo po izjemno ugodni ceni. V kolikor imate glede lepilnih trakov kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate na naši spletni strani. Mi smo pravi naslov za pakirni material.