Led dnevne luči za osebni avto sodijo med najboljše luči za avtomobile

Led luči za avto so odlična izbira za vse osebne avtomobile in predstavljajo resno konkurenco vsem ostalim žarometom na trgu. Veliko je prednosti led avtomobilskih žarometov, najbolj pomembna pa je ta, da imajo led luči za avto kar do štirikrat daljšo življenjsko dobo kot ostali žarometi. Poleg tega pa imajo led dnevne luči za osebni avto še to prednost, da zelo učinkovito izrabljajo energijo. Naj samo omenimo podatek, da se pri klasičnih žarnicah kar do 80 % energije pretvori v toploto, do tega pa pri led žarometih ne prihaja. Prav tako so led dnevne luči za avtomobile okolju prijazne, saj ne vsebujejo ne živega srebra ne ostalih škodljivih plinov. Led luči ne proizvajajo škodljivih emisij CO2, so zelo vzdržljive, saj so popolnoma odporne na tresljaje, udarce in zunanje udarce, vibracije itd. Odlična novica je tudi, da so odporne na ekstremne temperature, zato ste lahko brez skrbi, da bi vas v hudem mrazu ali neznosni vročini pustili na cedilu. Homologacija je za led luči za avto obvezna, dokumentacijo pa vam priskrbimo mi, če se odločite za nakup pri nas.

Led luči za osebni avto


Homologacija in led luči

Kot smo že omenili, vam lahko pri nakupu led luči za vaš osebni avtomobil priskrbimo tudi vso potrebno dokumentacijo za homologacijo. Homologacija za luči za avto je obvezen postopek, pri katerem se ugotavlja skladnost avtomobilskih žarometov s preostalim vozilom. Če strnemo, vse mora slediti predpisanim zahtevam. Če so v avtomobil vgrajeni originalni deli, homologacija ni potrebna, pri led lučeh pa je obvezna. Sam postopek je izredno enostaven, uredite ga na najbližjem AMZS-ju, pred tem pa dokumentacijo dobite pri nas.


Najboljša in najcenejša izbira za vas in vaš avtomobil

Če ste tudi vi med tistimi, ki redno menjujete žaromete na vašem avtomobilu, ker imate nekakovostne žaromete, potem vas bo zagotovo razveselila novica, da z led lučmi za avto ne bo tako. Led luči, namreč, sodijo med najbolj kakovostne luči na trgu, njihova cena pa je popolnoma dostopna. Če pa upoštevate tudi dejstvo, da boste led luči menjali manj pogosto, potem pa imate od tega še veliko korist. Ne le vi, tudi vaša denarnica. Led luči se lahko pohvalijo z nadpovprečno dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa so v primerjavi z ostalimi svetili veliko bolj učinkovita. To pomeni, da so bolj varčna in bolje osvetlijo površino. Če strnemo: gre za trajnejšo, učinkovitejšo, svetlejšo in manj potratno izbiro.

DNEVNE LED LUČI IN OSTALA SVETILA ZA OSEBNI AVTO


Dnevne luči led za osebni avto imajo še druge prednosti

Tehnologija na vseh področjih napreduje, tako je tudi pri žarometih za avtomobile. Led svetila za avtomobile so danes varčna in imajo veliko daljšo življenjsko dobo kakor ostala svetila. Tudi cena led luči je ugodna, še posebno, če vzamete v obzir, da jih dolgo časa ne bo potrebno menjati. Poleg tega, da led luči za avto bolje osvetlijo vozišče, predvsem zaradi usmerjene svetilnosti, naredijo tudi vaš avtomobil bolj viden. Led svetila predstavljajo tudi ekološko pametno odločitev, saj so okolju prijazna, stoodstotno razgradljiva, brez emisij CO2 itd.

led dnevne luči (homologacija)


Ponudba led svetil

V naši ponudbi lahko najdete različne led luči za avto, kjer so vam poleg dnevnih luči na voljo tudi meglenke, stranski led žarometi in različni kompleti. Celotno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse informacije o ceni. Svoje nove led luči lahko naročite v naši spletni trgovini, mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v poslovalnici, kjer vam bomo pri izbiri tudi z veseljem pomagali.