Povezovalni trakovi - učinkovita zaščita izdelka med transportom

V spletni trgovini podjetja Avto Minjon d. o. o. boste našli prav vse, kar potrebujete za pakiranje. Med cenovno ugodno ponudbo pakirnega materiala boste našli tudi številne povezovalne trakove. S povezovalnimi trakovi boste zanesljivo in učinkovito zaščitili blago in tovor med prevozom. Prav tako pa boste učinkovito povezali skupaj več kosov oziroma izdelkov. Če iščete povezovalni trak, ki je primeren za povezovanje palet in lažjih izdelkov, potem izberite pp trak za povezovanje. Vsa naša ponudba povezovalnih trakov je izredno ugodna, cene pa smo še dodatno znižali. Oglejte si našo celotno ponudbo povezovalnih trakov in ostalega pakirnega materiala in se prepričajte sami.

Povezovalni trakoviKovinske sponke za povezovalne trakovePovezovalni trak

Kvalitetni povezovalni trakovi za palete in lažje izdelke

Povezovalni trakovi za palete in lažje izdelke se zaradi svoje nizke cene in izredno enostavne uporabe uporabljajo v različnih vejah industrije in domače obrti. Pp trak za povezovanje je na voljo v različnih debelinah in širinah, dosega visoko pretežno napetost in zagotavlja varnost tovora. Pp povezovalni trakovi za palete in lažje izdelke so na voljo v beli in črni barvi. Ponudba povezovalnih trakov obsega: kovinske in jeklene povezovalne trakove, pet trakove, pp trakove ter tekstilne in poliestrske trakove. Poleg tega pa je na voljo tudi pribor, ki vam bo olajšal samo delo s trakovi (baterijski napenjalec za pp in pet trak, ročni napenjalec za tekstilni trak, ročni napenjalec za kovinski trak, voziček za odvijanje povezovalnih trakov).

Povezovalni trak za paleteBel povezovalni trakČrni povezovalni trak

VZDRŽLJIVI KOVINSKI TRAKOVI ZA PAKIRANJE


Povezovalni trakovi - lahko se zanesete nanje

Povezovalni trakovi uspešno in zanesljivo povežejo najrazličnejše izdelke, palete, lažje izdelke in ostali tovor. Pri transportu tovora se lahko mirno zanesete na povezovalne trakove. V naši spletni ponudbi boste povezovalne trakove in ostale izdelke za pakiranje dobili po ugodni ceni. Vabimo vas, da si ogledate celotno ponudbo pakirnega materiala in si zagotovite izdelke, ki jih potrebujete, po ugodnih cenah.