Olje za menjalnik zagotavlja kakovostno delovanje menjalnika

menjalnik za avto

Olje za menjalnik je tako kot hidravlično olje in motorno olje nujna stvar v vsakem vozilu, razlika v tem, katero stvar uporabljati, pa je predvsem v različnih vozilih in strojih, ki potrebujejo posamezno mazilo. V hitrem toku življenja vse več časa preživimo v vozilih, bodisi na poti v službo in iz nje, pri vožnji otrok v šolo in na različne dejavnosti ter na vikend izletih. Pomembno je, da poleg kakovostnega vozila poskrbimo za redno vzdrževanje, obenem pa nam mazila kot sta olje za menjalnik in motorno olje poskrbita, da ne pride do nepotrebnih poškodb na motorju in menjalniku, ki bi lahko privedel do večjih stroškov in nezmožnosti vožnje. V podjetju Avto Minjon smo specializirani za prodajo različnih rezervnih delov in dodatkov za vse vrste vozil, saj želimo na enem mestu zagotoviti celovito ponudbo za naše stranke in prepričani smo, da boste nad našimi izdelki in storitvami navdušeni.

Olje za menjalnik zmanjšuje trenje med zobniki

Olje za menjalnik je izjemno priljubljena stvar, v osnovi pa gre za mazivo, ki ga lahko uporabljamo kot olje za avtomatski menjalnik, olje za menjalnik traktorja ali osebnih vozil, njegova glavna funkcija pa je zmanjševanje trenja in obrabe med zobniki, ki se premikajo v menjalniku. V podjetju Avtominjon imamo na voljo različne vrste olj za menjalnike, med katerimi so najboljši atf olja za menjalnik, najbolj priljubljeno pa je vsekakor olje za menjalnik 75w90, za katerega se odloča največ naših strank. Ne glede na izbiro olja v menjalniku, vam zagotavljamo kakovostno mazilo, ki bo poskrbelo, da bo vaše vozilo delovalo brezhibno in vas bo na udoben način prepeljalo, kamor koli želite. Za več informacij o oljih za menjalnike nas kontaktirajte in naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam svetovali o pravilni uporabi ali nakupu.

atf olje za menjalnik Minjon

Olje za menjalnik – upoštevajte navodila v priročniku

Olje za menjalnik je pojem, ki ga pozna večina ljudi, a verjetno se le malokdo sreča z njim, saj večino dela opravijo naši mehaniki, vseeno pa je pomembno, da poznamo osnovne informacije in delovanje. Menjalnik vsebujejo ogromno gibljivih delov, ki so nujni za delovanje, zato je pomembno, da imamo kakovostno olje za menjalnik, v katerem so posamezni deli potopljeni, te pa nanašajo olje na druge gibljive dele. V osnovi olje za menjalnik poskrbi, da se dve kovini ne drgneta med seboj in obrabljata zobnike, katero olje boste izbrali pa je seveda odvisno od vrste zobnikov, ki jih imate v vašem vozilo. Pomembno je zavedanje, da uporabljate pravilno olje za menjalnike in ostala maziva, predvsem v pravilnem zaporedju in pravilnega razreda, saj drugače mazivo ne bo opravljalo svoje funkcije. Vse omenjene stvari in pa navodilo, kako pregledati stanje olja v menjalniku imate zapisano v priročniku, ki ga dobite ob nakupu avta, zato je pomembno, da ga dobro preberete.

Olja v menjalniku preprečujejo rjo

V podjetju Avto Minjon se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato vam zagotavljamo kakovostno ponudbo motornih olj, olj za menjalnike in olj za hidravliko, obenem pa lahko izbirate med rezervnimi in dodatnimi deli za različna vozila in stroje. Olja so izjemno pomembno za delovanje vozil in kakovostno, udobno ter varno vožnjo, zato je nujno, da izberete kakovostno olje. Olje v menjalniku preprečuje nastajanje rje in poskrbi, da se kovinski zobniki ne obrabijo, vaš menjalnik pa doseže dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med različnimi vrstami olj za avtomatske menjalnike in atf olj za menjalnike po ugodni ceni. Za več informacij o oljih za menjalnike in drugih stvareh nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali. Mi smo pravi naslov za različna olja.

VEČ O OLJU ZA MENJALNIK PREBERITE TUKAJ