Ponudba

Lepilni trak različnih vrst odvisno od namena uporabe

Lepilni trak je nepogrešljiv del opreme v vseh vrstah delavnic ali doma, saj je poceni, enostaven za uporabo in ga lahko uporabite za zaščito ali zapiranje kartonskih škatel. V podjetju Avto Minjon d.o.o., ki v zdajšnji obliki deluje od leta 2001 v lasti direktorja Francija Benčana, se poleg pakirnega programa kamor spada lepilni trak za pakiranje ukvarja tudi s prodajo delov iz avtomobilskega, traktorskega in kamionskega programa.

V naši ponudbi lahko izbirate med kvalitetnimi proizvodi kakovostne blagovne znamke Husqvarna kot so motorne žage, obenem pa imamo raznoliko ponudbo tehničnega programa od ročnega orodja in zaščitnih oblek do pakirnega progama s traki za zavijanje.

Prepričani smo, da boste z našimi lepilnimi traki izjemno zadovoljni, obenem pa boste zadovoljni tudi s ceno lepilnih trakov. Izbirate lahko med različnimi ozkimi in širokimi lepilnimi trakovi v različnih barvah in različnih debelin odvisno od tega, za katero stvar ga potrebujete.

širok lepilnik trak za pakiranje


Lepilni trak za zaščito stanovanja, hiše ali delavnice

Poznamo več različnih vrst lepilnih trakov, vsakdo, ki se je kadarkoli ukvarjal s prenovo stanovanja ali hiše pa naprej pomisli na trakove, ki so namenjeni zaščiti tal bodisi pri pleskanju ali katerem drugem opravilu, ki lahko poškoduje tla. Izbira je odvisna od vaših želja, saj se lahko odločite za različne debeline lepilnega traku s katerimi boste zaščitili različne prostore, tla, okna ali pa vrata.

Naši trakovi so primerni tudi za različne delavnice kot je avtoličarska, saj zagotavlja, da delavnice ostajajo čiste za uspešno delo. Preden se odločite za nakup lepilnih trakov, širokih ali ozkih je pomembno, da se dobro prepričate, za kaj jih boste uporabljali, saj bodo le tako lahko služili svojemu namenu. V kolikor niste prepričani, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti, kjer bomo upoštevali vaše želje, saj se zavedamo, da je vaše zadovoljstvo na prvem mestu.

širok pp lepilni trak


Lepilni trak za pakiranje izdelkov v kartonaste škatle

Poleg uporabe lepilnih trakov za zaščito doma ali v delavnici je druga pomembna uporaba lepilnih trakov za pakiranje v različne vrste škatel, med katerimi prevladujejo kartonaste, za transport različnih stvari iz enega kraja na drugega. Lepilni trakovi za pakiranje so izredno priljubljeni saj so enostavni za uporabo, obenem pa so izdelani iz polipropilena, takšni pp lepilni trakovi pa imajo lepilo izdelano na vodni bazi in neslišno odvijanje traku, obenem pa so izredno kvalitetni in ne vsebujejo topil.

Pp lepilne trakove lahko uporabljate za ročno zapiranje kartonov, kadar gre za manj kosov in mehansko zapiranje, kadar imate naročilo večjega števila. Verjamemo, da bo transport z našimi lepilnimi trakovi izjemno enostaven in predvsem hiter ter učinkovit in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam. Lepilni trakovi vam bodo olajšali delo doma ali v delavnici.

PRI AVTO MINJON DOBITE TUDI ŠIROKE LEPILNE TRAKOVE


Lepilni trakovi po ugodni ceni v podjetju Avto Minjon

Ne glede na to, da je naš osnovni program od začetka bila prodaja rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila ter da več kot 50% celotnega obsega poslovanja prevzema oskrba industrije, nismo pozabili na naš tehnični in pakirni program. Zagotavljamo dostopne cene za lepilne trakove in ostali pakirni material.

Želimo zagotoviti kvaliteten nakup tako podjetjem kot individualnim kupcem, ne glede na količino izdelkov, ki jih želite. Lepilni trakovi, ki jih najdete v našem pakirnem programu so primerni tako za zavijanje in pakiranje kartonskih škatel z različnimi izdelki, ki olajšajo transport ali pa z njimi zaščitite prostore v vašem stanovanju.

Mi si selitve ali prenove stanovanje brez lepilnih trakov ne znamo več predstavljati in verjamemo da boste imeli po nakupu podoben občutek. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, bodisi preko spletne strani ali telefona, lahko pa se oglasite tudi osebno v podjetju.