Ponudba
Pošlji povpraševanje

Motorna olja zagotavljajo boljše delovanje motorja

Motorna olja so pomemben del vsakega vozila, saj bi bilo brez njega delovanje vozila nemogoče, zato je nujno, da izberemo kakovostno olje, ki bo poskrbelo za kvalitetno delovanje motorja.

motorna olja Minjon

Osebna vozila so pomemben del našega življenja saj poskrbijo za to, da se lahko premikamo iz točke A do B, v službo, vozimo otroke v šolo in se odpravimo na počitnice, zato je pomembno, da vaše vozilo deluje brezhibno, saj boste le tako lahko zagotovili varnost vsem udeleženim v prometu.

V podjetju Avto Minjon imamo na voljo kakovostna motorna olja različnih vezljivosti, odvisno od vaših potreb, najbolj prodajana pa sta motorna olja 5w30 in motorno olje 5w40. V kolikor želite več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri vprašanju katero motorno olje je najboljše za vaše vozilo in verjamemo, da boste nad izbiro navdušeni in bo vaše vozilo delovalo brezhibno.


Motorna olja preprečujejo obrabo gibljivih delov

Motorno olje je olje, ki se uporablja za mazanje motorjev različnih vozil z notranjim izgorevanjem, od osebnih vozil, ki jih kot že ime pove, uporabljamo za osebne zadeve do gospodarskih vozil, traktorjev in kamionov. Osnovna naloga vsakega motornega olja je zagotavljati kakovostne delovanje motorja ter zmanjševanje obrabe gibljivih delov, obenem pa preprečuje korozijo in hladi motor z odvajanjem toplote.

V kolikor kupimo kakovostno motorno olje res da plačamo kakšen evro več, a poskrbimo za daljšo življenjsko dobo motorja in z njim povezanim vozilom, vožnja pa je tako popolnoma varna in udobna. V naši ponudbi na spletni strani lahko izbirate med različnimi vrstami motornih olj, ki so kakovostna in na voljo po strankam ugodnih cenah.

Verjamemo, da bo vaša vožnja z uporabo naših motornih olj veliko bolj udobna in prijetna, vozilo pa vam bo izjemno hvaležno.


Motorna olja – različni tipi za različna vozila

Motor je sestavni del vsakega vozila, zato je pomembno, da izberete kakovostno motorno olje, ki bo blagodejno vplivalo na motor in zagotovilo varno ter prijetno vožnjo. V podjetju Avto Minjon imamo na voljo več različnih vrst motornih olj, izbirate pa lahko med različno viskoznostjo olja, motorji namreč potrebujejo drugačno viskoznost glede na delovne pogoje.

Viskoznost je najbolj osnovna odpornost tekočine na pretok, nižja kot je številka, nižja je viskoznost pri nizkih temperaturah, kar pomeni, da je olje veliko bolj tekoče in hitrejše pride do posameznih mest. Izbirate lahko med motornimi olji 5w30, 5w40 in 15w40, v kolikor pa ne veste katero motorno olje izbrati vam bodo pomagali naši izkušeni strokovnjaki.

Pomembno je, da preberete navodila na embalaži in motorno olje uporabljate natanko tako, kot piše, saj v nasprotnem lahko pride do poškodb motorja in nepotrebnih stroškov.

motorno olje Minjonmotorno olje 10w40 za avto

Motorno olje po ugodni ceni

V podjetju Avto Minjon se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno in upoštevamo vse želje, mi pa na podlagi tega svetujemo o pravilni izbiri. Izbirate lahko med različnimi vrstami motornih olj, dodatkov za vozila in rezervnih delov, saj želimo na enem mestu ponuditi vse, kar potrebujete bodisi za osebna ali gospodarska vozila.

Zagotavljamo kakovost in ugodno ceno motornih olj, ki bodo poskrbela za kvalitetno delovanje vozil in dolgo življenjsko dobo motorja, vi pa boste uživali v brezskrbni vožnji, ne glede na vozila ali razdaljo, ki jo morate prevoziti. V kolikor želite več informacij, nas kontaktirajte in naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo z veseljem povedali več o motornih oljih in ostalih stvareh v ponudbi, obenem pa so vam na voljo tudi za vsa vprašanja.

V podjetju Avto Minjon nudimo kakovostne stvari za vaša vozila in verjamemo, da boste z njimi zadovoljni ter da bo vožnja odslej veliko bolj udobna in varna

PREVERITE TIDU HIDRAVLIČNA OLJA PODJETJA AVTO MINJON