Led luči za avtomobile 12V in led delovne luči 48W - kakovostne led luči!

Led luči za avtomobile predstavljajo novo generacijo luči. Gre za usmerjene vire energije, ki omogočajo veliko boljšo vidljivost v primerjavi s halogenskimi in ksenonskimi lučmi. Led luči 12V lahko uporabljate na vseh tipih avtomobilov, medtem ko imajo lahko avtobusi lahko tudi led luči 24V. V podjetju Avto Minjon d. o. o. vam ponujamo različne led luči za avtomobile, med drugim tudi led pozicijske luči. Poleg tega pa lahko v naši ponudbi najdete tudi led delovne luči 48W in led luči ostalih moči. Če se odločite za nakup led luči pri nas, vam uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo, ki jo potrebujete za homologacijo. Svoj nakup lahko v le nekaj preprostih korakih opravite v naši spletni trgovini, mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih in z veseljem vam lahko svetujemo pri izbiri najboljših luči za vaš avto.

homologacija led luči 12v

Avto Minjon - prodajni program po vaši meri

Naše podjetje neprestano širi svoj obseg poslovanja. Iz osnovnega programa prodaje rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila smo ponudbo razširili na potrebe povpraševanje industrije v delu Slovenije, kjer se nahajamo. Naš prodajni program obsega: avtomobilski program (rezervni in nadomestni deli za vsa osebna vozila - led luči, led pozicijske luči, filtri, volanski končniki, stabilizatorji, amortizerji, vzmeti podvozja, roke, kolesni ležaji, homokinetični zglobi, manšete, vžigalne svečke in tuljave, zobati jermeni, mikro jermeni in njihovi napenjalci, vodne črpalke, lambda sonde, pnevmatike in platišča itd.), traktorski program, kamionski program, industrijski program, pakirni program, tehnični program in ličarski material.

Prednosti led luči

Led luči imajo veliko prednosti pred ostalimi žarometi. So zelo učinkovite in lahko se pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj se odločiti za nakup led luči za avto: led luči 12V izredno učinkovito izrabljajo energijo, so okolju prijazni, saj ne vsebujejo škodljivih plinov, živega srebra in so 100 % razgradljivi. Led luči ne ustvarjajo emisij CO2, so zelo vzdržljive in odporne na udarce, vibracije, tresenje. Odlična lastnost led luči je tudi, da odlično delujejo tudi pri zelo visokih in nizkih temperaturah, zato je strah, da vas bodo v ekstremnih temperaturah pustile na cedilu popolnoma odveč. Ker so žarometi obvezna oprema vsakega avtomobila in ker morajo biti v Sloveniji vedno prižgani, je izredno pomembno, da izberete kakovostne in trpežne luči. In prav takšne so led luči 12V. Naša ponudba zajema različne led luči, od led meglenk in pozicijskih luči pa vse od dnevnih led luči za avto. Za vas bomo uredili tudi vso potrebno dokumentacijo za homologacijo led luči za avto.

LED LUČI 12V ZA DELOVNE STROJE ALI TUDI OSEBNO RABO

Led delovne luči za delo na delovnih strojih

V prodajni program smo uvrstili tudi led delovne žaromete, ki so namenjeni za delo na delovnih strojih in ostalih gospodarskih vozilih. Uporaba led delovnih luči 48W in luči ostalih luči ima veliko prednosti: majhna poraba električne energije in dolga življenjska doba. Delovne luči morajo biti izdelane tako, da so primerne za delo na prostem tudi v temi ali v slabih vremenskih razmerah in ob slabši vidljivosti. Led delovne luči 48W in luči ostalih moči okolju prijazne in 100 % razgradljive, popolnoma odporne na tresljaje in udarce. Zato bo delo na delovnem stroju varno tudi v temi.

Led pozicijske luči za avtomobile


Pestra in raznolika ponudba avtomobilskih žarometov

Našo ponudbo delovnih luči in led luči za avto, si lahko ogledate na naši spletni strani. Ponujamo vam tudi kakovostne rotacijske led luči za traktor, tovorna vozila in ostale delovne stroje. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje pa nas kontaktirajte ali pa nas obiščite in z veseljem vam bomo pomagali. Luči pa lahko naročite tudi v naši spletni trgovini, nam pa dovolite, da poskrbimo za hitro dostavo naročenega blaga.