Delovne luči različnih dimenzij - na voljo tudi LED delovna luč


Delovne led luči so izdelane tako, da so primerne za zunanjo uporabo, uporabimo pa jih lahko za varno delo s traktorji, kamioni, terenskimi vozili, plovili in tudi v drugih primerih. Omogočajo nam boljšo osvetlitev med delom, ki ga lahko zato opravimo na varen način. Delovne luči so na voljo v različnih dimenzijah, izdelane so lahko iz različnih materialov, med seboj pa se razlikujejo tudi po vhodni napetosti in moči svetilnosti. Led delovna luč je na trgu ena izmed boljših luči, saj omogoča boljšo svetilnost, v večini primerov pa tudi manjšo porabo električne energije. Delovna luč za traktor je pomemben del opreme za varno delo s traktorjem.

UTRIPAJOČE LED LUČI ZA DELOVNE STROJE

LED delovna luč - kaj upoštevati pri nakupu?

LED delovna luč je primerna za uporabo na delovnih strojih in gospodarskih vozilih. Pred nakupom delovne luči se prepričamo, da je le-ta vodoodporna, da ima majhno porabo električne energije in da nam ob nakupu pripada tudi garancijska doba. LED luč je odlična zamenjava za halogenske sijalke. Delovne led luči 12v boste našli tudi v ponudbi podjetja Avto Minjon.

Delovna led luč

Delovne luči z ugodno ceno

Če iščete delovne luči z ugodno ceno in dolgo garancijsko dobo, smo v podjetju Avto Minjon pravi naslov za vas. Na trgu smo že vse od leta 2001, naš obseg poslovanja pa nenehno širimo in tako skrbimo tudi za zadovoljne stranke. Ponudbo delovnih luči si lahko ogledate v naši spletni trgovini, kjer boste našli tudi delovno led luč 24v.

Delovna led luč 24V