Pakirni (embalažni) material: lepilni in jekleni trak za pakiranje, stretch folije


Pakirni material, ki ga lahko po ugodni ceni kupite v naši spletni trgovini, je kakovosten. Sedaj lahko na enem mestu dobite ves pakirni material oziroma embalažne materiale, od kakovostnih lepilnih trakov za pakiranje pa vse do jeklenih pakirnih trakov ter stretch folij za pakiranje. Naša ponudba je pestra in raznolika, zato smo prepričani, da boste v njej našli vse, kar potrebujete za pakiranje. Poleg pakirnega materiala pa vam ponujamo še veliko več. Naš prodajni program zajema tudi avtomobilski, kamionski, traktorski, industrijski, tehnični in ličarski program. Podjetje Avto Minjon d. o. o. v zdajšnji obliki deluje že od leta 2001 in na vseh področjih neprestano povečuje svoj obseg poslovanja. V letih našega delovanja smo iz osnovnega programa prodaje rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila razširili svojo ponudbo tudi na povpraševanje industrije v delu Slovenije, kjer se nahaja sedež našega podjetja. Če potrebujete kvaliteten pakirni oz. embalažni material, potem je naše podjetje pravi naslov za vas!

Lepilni trak za pakiranje in ostala ponudba trakov


Naš pakirni material oziroma pakirni program vključuje različne izdelke, ki so nepogrešljivi pri pakiranju. Za lažje in enostavnejše pakiranje lahko izbirate med različnimi lepilnimi trakovi za pakiranje, na voljo so tudi embalažni pakirni trakovi. Prav tako lahko izbirate med različnimi folijami, med drugim imamo na zalogi tudi priljubljeno stretch folijo za pakiranje. Poleg tega pa lahko po ugodni ceni dobite tudi različne povezovalne trakove, obložilno in transportno embalažo. Med najbolj priljubljenimi in najbolj prodajanimi artikli med pakirnim materialom je zagotovo lepilni trak za pakiranje, ki ne sme manjkati v nobenem domu. V naši ponudbi imate različne lepilne trakove za pakiranje, najbolj pogost pa je rjav lepilni trak. Prav tako pa si lahko izberete lepilni trak za pakiranje v beli barvi ali pa se odločite za prozornega. Naša ponudba lepilnih trakov pa se tukaj ne konča. Na voljo imate tudi maskirne in papirne trakove, ki jih lahko dobite po zelo ugodni ceni. Za pakiranje zahtevnejših izdelkov lahko izberete tudi jekleni pakirni trak. Če si podrobno ogledate našo ponudbo, boste videli, da vam poleg lepilnih trakov za pakiranje ponujamo tudi različne ročne in baterijske napenjalce za pakiranje, s katerimi bo pakiranje lažje in hitrejše.

Kvalitetna stretch folija                       Lepilni trak za pakiranje

Kakovostni embalažni materiali po ugodni ceni

Da pakiranje ne bo več nočna mora, nabavite kakovostne embalažne materiale, ki veliko prenesejo. Če se odločite za nakup pakirnega materiala pri nas, vam zagotavljamo, da bo pakiranje postalo pravo zadovoljstvo. Kvalitetni embalažni pakirni materiali bodo poskrbeli, da ne boste več v skrbeh, ali se bo med transportom kaj raztrgalo in poškodovalo. Pakirni material iz naše ponudbe je raznolik in pester, njegova cena pa je zelo ugodna. Vse informacije o artiklih v kategoriji pakirni material lahko dobite na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini tudi opravite svoj nakup. Veliko embalažnih materialov oziroma pakirnega materiala imamo vedno na zalogi, zato bo tudi čas dostave krajši. Če potrebujete kakovosten pakirni material, jekleni pakirni trak ali katerikoli drugi trak za pakiranje, potem ne spreglejte naše ponudbe.

Nepogrešljiva pri pakiranju - stretch folija za pakiranje

Med pakirni material smo uvrstili tudi nepogrešljivo stretch folijo za pakiranje. Naša ponudba poleg stretch folij za pakiranje obsega tudi mehurčaste in gastropen folije, prednapete folije, prekrivne in povezovalne folije. Stretch folija za pakiranje je na voljo kot mini, ročna ali strojna, v različnih debelinah in višinah tulca. Prav tako pa lahko v naši ponudbi najdete tudi ročni odvijalec za stretch folijo, s katerim bo delo s folijo zagotovo lažje.

Vse na enem mestu - pakirni material po ugodni ceni

Ni vam več potrebno na več različnih mestih iskati kakovosten pakirni material. Sedaj lahko vse dobite na enem mestu. Obiščite našo spletno stran in si oglejte ponudbo pakirnega materiala. Zagotavljamo vam, da boste nad ponudbo več kot zadovoljni, saj ne le, da vam ponujamo ugodno ceno, ponujamo vam kakovosten embalažni material.

LEPILNI TRAKOVI IN EMBALAŽNI MATERIALI