Lepilni trakovi - različne vrste lepilnih trakov za enostavno pakiranje

Lepilni trakoviKvaliteten lepilni trak bo poskrbel, da bo zapiranje kartonskih škatel in ostale embalaže lahko in enostavno. Lepilni trakovi so vsestranski proizvod, ki ga je vedno dobro imeti v hiši in pri roki. Primeren je za uporabo doma pa tudi v industriji za industrijsko lepljenje. Pri nas boste dobili kvalitetne lepilne trakove, s katerimi bo pakiranje še bolj enostavno. Embalažni lepilni trakovi so na voljo v beli in rjavi barvi, lahko pa izberete tudi prozornega. Ker želimo, da bi bilo pakiranje še bolj enostavno, pa smo za vas pripravili tudi ostale pripomočke, med drugim tudi ročni odvijalec za lepilni trak. Poleg embalažnih lepilnih trakov za pakiranje boste pri nas dobili različne tekstilne in poliestrske trakove, pp trakove, pet trakove, kovinske in jeklene trakove ter orodja in pribor za lažjo uporabo trakov.

Tekstilni lepilni trak - najboljša cena za maksimalen izkoristek

Lepilni trakTekstilni lepilnI trakovi oziroma povezovalni trak je izdelan iz poliestrskih vlaken, preko katerih je nanešena plast polipropilena. Je izredno močan, ne rjavi, odporen na vodo in ne poškoduje robov. Njegova prednost je v tem, da izredno dobro prenaša tresljaje. Tekstilni polipropilenski trakovi so dostopni po najnižji ceni. So enostavni za uporabo in odlično se odrežejo pri povezovanju palet in lažjih izdelkov. V naši ponudbi boste dobili tekstilne trakove različnih debelin in dolžin. Ceno lepilnih trakov smo še dodatno znižali, zato se bo vaš nakup zagotovo izplačal.

Pp lepilni trak za lepljenje gladkih in grobih materialov, ki se lahko reciklira

Pp lepilni trak je primeren za ročno lepljenje različnih materialov, tako gladkih kakor grobih. Uporabljajo se lahko tudi pri višjih temperaturah, saj dobro prenašajo vročino. Odporni so proti vlagi, staranju, so brez vonja in so okolju prijazni. Pp lepilni trak je nepogrešljiv trak za lepljenje oziroma zapiranje večje embalaže in kartonov, saj se po uporabi lahko tudi reciklira.

MASKIRNI TRAKOVI RAZLIČNIH ŠIRIN