Lepilni trakovi, pp in ostali embalažni lepilni trakovi za pakiranje po ugodni ceni

Lepilni trakovi so najbolj prodajan in priljubljen pripomoček, ki ga potrebujemo v vsakdanjem življenju za opravljanje različnih stvari, najbolj nepogrešljiv pa je pri pakiranju. Skoraj da ni doma ali delavnice, kjer ne bi svoje mesto zavzemal tudi lepilni trak za pakiranje. Pp lepilni trak, embalažni lepilni trak in ostali trakovi so le del bogate ponudbe pakirnega materiala, ki vam ga ponujamo v podjetju Avto Minjon d. o. o. Čeprav je naša primarna dejavnost prodaja avtomobilskih, tovornih in kmetijskih rezervnih in dodatnih delov, pa smo zaradi povpraševanja industrije na našem področju razširili tudi našo ponudbo. Prodajni program smo zato nadgradili s kakovostnim pakirnim materialom, ki je dostopen po konkurenčni in ugodni ceni. Najboljše pa je, da vam je vse na voljo na enem mestu: lepilni trakovi in ostali trakovi pa vse do priljubljene stretch folije. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o izdelkih in ceni.

Lepilni trakovi za pakiranjepp lepilni trak: cena

Najbolj prodajani so lepilni trakovi

Lepilni trak za pakiranje sodi med najbolj uporabne pripomočke, ki ne smejo manjkati v nobenem domu. Izredno priročni so pri zapiranju kartonskih škatel, še posebno takrat, ko morajo biti škatle zelo dobro zaprte. Med transportom oziroma prevozom blaga se lahko marsikaj neljubega pripeti, zato moramo o varnosti blaga razmišljati še pred tem. Zato je najboljše, da za pakiranje izberemo kakovosten pakirni material, na katerega se lahko stoodstotno zanesemo. Samo dobro zaprte škatle, za kar bodo poskrbeli naši kakovostni lepilni trakovi, bodo zagotovile popolno zaščito med prevozom. Trakovi za pakiranje oziroma lepljenje pa ne pridejo prav samo doma oziroma v domačih delavnicah, so tudi nepogrešljivi v marsikateri industriji. Embalažni lepilni trak ali pp lepilni trak lahko pri nas dobite po konkurenčni in ugodni ceni. Oglejte si celotno ponudbo na spletni strani ali pa nas obiščite v naši poslovalnic, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.

ZNIŽANE CENE ODVIJALCEV ZA LEPILNE TRAKOVE

Kakovostni lepilni trakovi so zanesljivi

V našem prodajnem programu boste našli različne lepilne trakove, ki se razlikujejo po materialu, iz katerega so narejeni. Najbolj pogosto uporabljeni so standardni lepilni trakovi, ki so narejeni iz polipropilenske folije, ta pa je premazana z lepilom iz kavčuka. Takšen trak za pakiranje je namenjen oziroma najbolj primeren pakiranju in lepljenju lahkih in srednje težkih kartonov. Takšen trak lahko uporabljamo tudi za lepljenje ostalih materialov. Barva traku je lahko bela, rjava ali pa prozorna, širina traku pa je od 25 do 75 mm. Na voljo je tudi trak iz PVC folije, ki je prav tako premazana s kavčukom. Na voljo pa je v beli, modri, rdeči, rjavi, zeleni in rumeni barvi. Za lažje delo s trakovi pa vam priporočamo tudi nakup odvijalca, ki ima močno rezilo in zateznik, ki bo poskrbel, da bodo škatle dobro zaprte in varne za prevoz.

Okolju prijazen pp trak za lepljenje in pakiranje

Embalažni lepilni trak, ki je okolju prijazen, je tudi pp trak, kar pomeni, da z njegovo uporabo ne boste onesnaževali okolja. Pp lepilni trak je namenjen ročnemu lepljenju gladkih in tudi malo manj gladkih površin oziroma materialov, uporabite pa ga lahko tako pri nizkih kot tudi pri visokih temperaturah. Pp trak je odporen proti vlagi in staranju, zato je vsestranski in odlična izbira za vas. V prodajni asortima so uvrstili tudi pp potiskan lepilni trak za pakiranje in označevanje paketov, ki vsebujejo steklo ali lomljive izdelke.

Kakovostna ponudba bo ugodni ceni

Naša ponudba obsega tudi ostale trakove za pakiranje, kot so na primer tekstilni trakovi, ki so odporni na trganje v vzdolžni smeri, v prečni smeri pa se za pretrganje zelo enostavni. Ker so premazani s kakovostnim lepilom, bo odstranjevanje traku hitro in brez sledi. Naša ponudba je pestra, cena lepilnih trakov pa ugodna.