Zelo vzdržljive led delovne, rotacijske in pozicijske luči

Žarometi in luči so pomemben del vašega vozila, zato je pomembno, da so kvalitetni in trpežni. Tehnologija je na področju svetil, žarnic in luči zelo napredovala, stare halogenske žarnice vse bolj nadomeščajo led luči, ki imajo v primerjavi s halogenskimi kar nekaj prednosti. So zelo varčne, saj porabijo zelo malo električne energije za svoje delovanje. Tudi svetloba, ki jo proizvajajo, je bolj kvalitetna in svetlejša. Led delovne luči, led rotacijske luči in led pozicijske luči so zelo varne, saj se ne segrevajo, zato je tudi manjša možnost za nastanek požara ali opeklin. So okolju prijazne oziroma ekološko neoporečne. Pohvalijo pa se lahko tudi z izjemno dolgo življenjsko dobo. Če ste torej v dvomu, katere luči zbrati za vaše vozilo ali traktor, potem izberite led luči.

Led delovne lučiled rotacijske luči

Delovne in rotacijske led luči za traktor in ostala tovorna vozila in stroje

V naši ponudbi boste našli izredno kvalitetne led rotacijske luči in delovne led luči za traktor in ostala tovorna vozila. Delovne led luči 12V so primerne za uporabo na delovnih strojih, traktorjih, prikolicah, plovilih ali avtodomih oziroma kjer je električna napetost med 9 in 32V. Led delovne in rotacijske luči bodo naredile vaše vozilo bolj vidno. Led delovne luči so na voljo v različnih barvah, imamo tudi plavo led luč za viličar. Prav tako so na voljo različni nosilci delovne led luči. Izbirate lahko med natičnimi ali magnetnimi delovnimi led lučmi. Rotacijske led luči boste našli v različnih barvah in velikostih. Izberete lahko rotacijsko led luč na vijake, na baterije, nasadno ali magnetno.

V SPLETNI TRGOVINI SE NAHAJA TUDI ŠIROK IZBOR LED LUČI ZA OSEBNI AVTO

Led pozicijske luči in nosilci za pozicijske luči

V naši ponudbi boste našli tudi pestro izbiro led pozicijskih luči. Pozicijske led luči imajo na vozilu prav tako pomembno vlogo, saj naše vozilo naredijo bolj vidno, predvsem v temi. Poleg tega pa lahko v naši spletni trgovini dobite tudi različne podlage in nosilce za pozicijske led luči.