Lepilni trak za pakiranje, stretch folija in embalažni materiali - vse za pakiranje!

Lepilni trak za pakiranje je nepogrešljiv pripomoček v prav vsakem domu, je pa tudi nujno potreben za pakiranje. S pomočjo lepilnega traku za pakiranje bo delo pakiranja močno olajšano, saj boste z njim lahko v zelo hitrem času zalepili kartonaste škatle, uporabite pa ga lahko tudi za kaj drugega. Lepilni trak za pakiranje tako ni namenjen samo pakiranju, gre za izredno funkcionalen pripomoček, ki ne sme manjkati niti v hišni kot tudi kakšni drugi delavnici. Če potrebujete kakovosten lepilni trak in ostale pakirne materiale in embalažne materiale, potem ste na pravem mestu. V podjetju Avto Minjon d. o. o. smo za vas pripravili širok asortima pakirnih pripomočkov, med katerimi so tudi trakovi za pakiranje, folije za pakiranje itd. Embalažni pakirni materiali so kakovostni, z njimi boste hitro in enostavno poskrbeli, da bo vaše blago ustrezno zaščiteno in zavarovano. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini tudi naročite željeno blago. Vse pogoje spletnega nakupa lahko najdete na naši spletni strani.

Kakovostni embalažni materiali bodo olajšali delo pakiranja

Naša ponudba pakirnega materiala je pestra in raznolika, od lepilnih trakov za pakiranje do najrazličnejših trakov. Sedaj lahko na enem mestu dobite vse, kar potrebujete za pakiranje. Ponujamo vam kakovostne embalažne materiale, med katerimi so embalažni lepilni trakovi v različnih barvah (prozoren, rjav, rdeč, rumen, bel, zelen lepilni trak in tudi lepilni trak za pakiranje lomljivih izdelkov oziroma pakirni lepilni trak za označevanje paketov z lomljivo vsebino), maskirni trakovi in papirni trakovi v različnih dimenzijah in debelinah ter odvijalci lepilnih trakov, ki bodo delo pakiranja močno olajšali. Vabimo vas, da si ogledate celotno ponudbo na naši spletni strani, kjer vam ponujamo tudi možnost pogovora v živo preko spleta z našim strokovnim sodelavcem, ki vam lahko pri izbiri svetuje in vam odgovori na vsa vaša vprašanja.

Lepilni pakirni trak za pakiranjeembalažni materiali za pakiranje

Kakovostna ponudba podjetja Avto Minjon d. o. o.

Pakirni materiali pa niso edina kategorija izdelkov, ki jih ponujamo v naši trgovini. Poleg tega lahko v naši ponudbi najdete tudi pester avtomobilski, kamionski, industrijski, ličarski in tehnični program. Podjetje Avto Minjon d. o. o. je podjetje s tradicijo. V sedanji obliki delujemo že od leta 2001, trudimo pa se, da na vseh področjih delovanja neprestano širimo in povečujemo obseg poslovanja. Iz osnovnega programa oziroma prodaje rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila smo našo ponudbo razširili glede na potrebe povpraševanja industrije v delu Slovenije, kjer se nahajamo. V zadnjem času se poslovanje oziroma oskrba industrije približuje kar 50 % celotnega poslovanja. Zaupa nam veliko zadovoljnih strank, ki se vedno znova rade vračajo k nam iz več razlogov. Naša ponudba je celovita in kakovostna, vedno smo pripravljeni priskočiti na pomoč pri izbiri želenega proizvoda, pa tudi cene naših proizvodov so dostopne. Vabimo vas, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih in se tudi vi prepričate o pestri ponudbi embalažnih materialov in ostalih produktov pakirnega programa, kakor tudi o izbiri ostalih proizvodov.

Stretch folija za pakiranje - priljubljena pri vseh!

Med embalažne materiale smo uvrstili tudi priljubljeno stretch folijo. So izredno priljubljene folije, saj so tanke in raztegljive, pakiranje pa je zato veliko lažje. Njena uporaba je praktično neomejena. Uporabimo jo lahko za ovijanje posameznih izdelkov ali za ovijanje več izdelkov skupaj. Ima veliko ovijalno moč, velik raztezek, odporna je na trganje in prebadanje. Omenjena folija nudi optimalno zaščito vašega blaga in veliko stabilnost med transportom in skladiščenjem.

IZBIRAJTE MED KOVINSKIMI IN JEKELNIMI TRAKOVI ZA PAKIRANJE

Ponudba trakov za pakiranje

Poleg lepilnega traku za pakiranje boste v naši ponudbi našli tudi ostale pakirne trakove, med drugim tudi kovinski in jekleni trak za pakiranje. Gre za kakovosten povezovali trak, ki bo poskrbel za optimalno varnost vašega blaga. Na voljo so vam tudi PP trakovi, PET trakovi, tekstilni in poliestrski trakovi ter orodja in pribor.