Ponudba
Pošlji povpraševanje

Led luči za avtomobile se uporabljajo tudi kot pozicijska svetila

Led luči za avtomobile imajo zelo dolgo življenjsko dobo, kar je ena njihovih največjih prednosti. Imajo učinkovito izrabo energije kar pomeni, da nimajo izgub. V primerjavi s standardnimi žarnicami, pri katerih se do 80% energije pretvori v toploto, so led žarnice zelo varčne in učinkovite.

Nudijo tudi boljšo vidljivost, razlog za to je usmerjena svetilnost. So zelo vzdržljive, ker so odporne na tresenje oziroma vibracije in razne udarce zato so najprimernejše za vgradnjo v avtomobile in ostala vozila. Njihove življenjske dobe ne skrajša niti pogosto prižiganje in ugašanje.

So okolju in ljudem prijazne, saj ne ustvarjajo nobenih emisij CO2, prav tako pa ne vsebujejo živega srebra ali katerih koli škodljivih plinov ter so 100% razgradljive. Njihovo delovanje ni pogojeno s temperaturo okolja, kar pomeni, da odlično delujejo pri nizkih in visokih temperaturah.

Led luči za avtomobile


Za vse led luči za avtomobile je potrebno opraviti homologacijo

V zadnjih letih so žarometi doživeli velik tehnološki razvoj. Čeprav so to tehnologijo začeli razvijati že v zgodnjih letih dvajsetega stoletja, je bilo potrebno kar nekaj časa, preden se je toliko razvila, da je prišla v splošno uporabo.

V našem prodajnem programu najdete led žarnice za avtomobile, tovorna vozila in delovne stroje. Poleg dnevnih luči dobite pri nas tudi glavne in stranske žaromete, meglenke, žarnice za registrske tablice in še veliko drugih svetlobnih teles. Meglenke so zelo pomembne pri avtomobilu in drugih vozilih, saj v primeru zelo slabe vidljivosti do katere pride v dežju ali megli omogočajo varno vožnjo.

Ker imajo meglenke zelo veliko svetilnost, je njihova uporaba v normalnih vremenskih pogojih prepovedana. V našem obširnem prodajnem programu imamo zelo kvalitetne in vzdržljive led luči za avto. Homologacija je preprosta, saj so vsi potrebni dokumenti priloženi. Našo ponudbo si lahko ogledate v spletni trgovini, ki je pregledna in enostavna za uporabo. Večino izdelkov imamo na zalogi, zato je njihova odprema iz našega skladišča zelo hitra. Nakup je preprost, naročene izdelke pa na vaš naslov dostavimo v kratkem času.


Led luči za avtomobile in traktorje imajo veliko manjšo porabo energije kor klasične žarnice

Led luči za traktor so del obvezne opreme, brez katere upravljanje traktorja ni varno. Pri delovnih strojih so svetila bistvenega pomena, saj mora biti vidljivost pri delu čim boljša. Ker so led žarnice zelo vzdržljive, so zelo dobra izbira za traktorje, saj ste lahko brez skrbi, da bi odpovedale.

Traktorji se običajno vozijo po zahtevnih terenih, kjer je prisotno veliko tresenja in udarcev, zato so te luči najboljša izbira, saj niso občutljive na vibracije. Traktorji morajo imeti zmogljiva svetila, saj so le tako primerni za delo tudi ponoči. V primeru klasičnih halogenskih žarometov, jih traktorji potrebujejo veliko, da je delovna površina, ki jo obdelujejo dobro razsvetljena.

Veliko svetilnih elementov pa predstavlja tudi veliko porabo elektrike, kar posledično pomeni tudi večjo porabo goriva. Zato so led luči za traktorje najboljša rešitev, saj nudijo odlično razsvetlitev pri veliko manjši porabi elektrike v primerjavi s halogenskimi žarometi.

Led luči za avto cena


Utripajoče led luči se uporabljajo za delovna vozila in za osebne intervencijske avtomobile

Rotacijske in utripajoče led luči so opozorilne svetilke s katerimi se označujejo večji gradbeni in kmetijski stroji ter intervencijska vozila. Največkrat so oranžne barve, lahko pa so tudi modre, rdeče ali zelene barve, kar je odvisno od namena njihove uporabe. Vgradijo se lahko v vozila z 12V in 24V električno napeljavo.

Pritrditev je enostavna, izvede se lahko z magneti, vijaki ali pa so svetilke nasadne. V primeru, da so svetilke nasadne, je potrebno imeti še nosilec, ki se na vozilo pritrdi z vijaki. Led pozicijske luči se uporabljajo za boljšo vidljivost avtomobilov in ostalih vozil, sploh pa pridejo prav v primeru slabših razmer na cesti. Žarometi led za dnevno vožnjo so lahko v različnih barvah, praviloma so spredaj svetlejših barv, na zadnjem delu pa temnejših barv. Večina avtomobilov in ostalih vozil ima dnevne žaromete vezane tako, da se samodejno vžgejo pri zagonu avtomobila.

ROTACIJSKE LED LUČI ZA DELOVNE STROJE ALI TRAKTORJE