Na enem mestu dobite ves pakirni material - lepilni in jekleni pakirni trak in folije

Če iščete kvaliteten in cenovno ugoden pakirni material, potem ste na pravem mestu. V podjetju Avto minjon d. o. o. smo namreč za vas, poleg ostale atraktivne ponudbe, pripravili pestro izbiro pakirnega materiala. Ne glede na to, za kakšno priložnost potrebujete pakirni material, pri nas boste zagotovo našli vse, kar potrebujete za varno pakiranje. Poleg embalažnega oziroma pakirnega materiala, kjer boste našli različne vrste trakov za pakiranje (lepilni, jekleni, tekstilni, poliestrski, papirni, maskirni) in odvijalcev za lepilni trak za pakiranje, ovijalne folije, obložilne in transportne embalaže, imamo za vas pripravljeno tudi atraktivno ponudbo rezervnih in nadomestnih delov za vse osebne avtomobile, tovorna vozila in traktorje. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo aktualno ponudbo.

lepilni trak za pakiranje v skladišču

Za lažje in enostavnejše pakiranje izberite lepilne ali jeklene pakirne trakove

Med pakirni material smo uvrstili različne izdelke, ki vam bodo pomagali pri varnem in kvalitetnem pakiranju izdelkov. Na voljo imate embalažne trakove, različne folije, povezovalne trakove, obložilno in transportno embalažo. Embalažni lepilni trak za pakiranje je najbolj pogost artikel, ki ga potrebujemo pri pakiranju. Na voljo je v različnih barvah: bel, rjav in prozoren. Izberete pa lahko tudi maskirne ali papirne trakove po prav tako ugodni ceni. Če potrebujete bolj čvrst trak, izberite jekleni pakirni trak. Izberete pa lahko tudi različne ročne in baterijske napenjalce za pakiranje.

LEPILNI TRAK ZA PAKIRANJE V SKLADIŠČU ALI DOMAČO UPORABO

Nepogrešljiv pakirni material - stretch folija za pakiranje

Nepogrešljiv proizvod za pakiranje pa je prav gotovo tudi folija za pakiranje. V naši ponudbi boste našli mehurčaste in gastropen folije, prednapete folije, prekrivne in povezovalne ter stretch folije za pakiranje. Kot embalažni material vam ponujamo mini, ročne ali strojne stretch folije za pakiranje različnih debelin in višin tulca. Ne pozabite na ročni odvijalec za stretch folijo, s katerim bo vaše delo zagotovo lažje. Če torej iščete kvaliteten in trpežen material stretch folije, s katerim boste lahko nemoteno pakirali, potem nas obiščite ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca na naši spletni strani. Kvaliteten pakirni material ne boste nikjer dobili ceneje.

Pakirni material