Črpalka za gorivo zagotavlja lažje črpanje

Črpalka za gorivo je pripomoček, ki ga lastniki avtomobilov po navadi nimajo v dodatni opremi, a je lahko izjemno koristen, veliko bolj pa se uporablja v različnih avtomehaničnih delavnicah in podjetjih, kjer se ukvarjajo z mehanizacijskimi stroji ali prevozom. Črpalka za gorivo je izjemno enostavna za uporabo, pomembno je le, da poskrbite za varno postavitev in dobro pritrdite cevko, da bo gorivo lepo teklo iz enega vozila v drugo ali iz vozila v zbiralnik. V našem podjetju se ukvarjamo s prodajo dodatne opreme za avtomobile, med katerimi lahko najdete črpalke za gorivo za vse znamke avtomobilov, od passata, fiata in citroena, obenem pa vam zagotavljamo tako črpalko za dizel gorivo, kot tudi za bencin. Prepričani smo, da bo s kakovostnimi črpalkami vaše delo veliko bolj enostavno in hitro, s tem pa boste optimizirali delovne procese in bili konkurenčni na trgu.

Črpalke za prečrpavanje gorivaČrpalke za prečrpavanje goriva

Črpalka za gorivo črpa tako dizel kot tudi bencin

Črpalka za gorivo je primerna za vse vrste vozil, od osebnih, tovornih in delovnih vozil, tako da je izdelek, ki ga potrebuje vsaka avtomehanična delavnica, kmetijski obrat in ostala podjetja in posamezniki, ki si želijo olajšati črpanje goriva. S črpalko za prečrpavanje goriva si boste olajšali delo in privarčevali na času, obenem pa boste lahko čas posvetili drugim zadevam v podjetju in s tem povečali tako kakovost kot obseg vašega dela, rezultati pa bodo takoj vidni. Številna podjetja in delavnice so bile skeptične do uporabe črpalke za gorivo, a so ob uporabi videli, kako enostavno je in predvsem koliko časa privarčujejo, zato verjamemo da bo črpalka za gorivo navdušila tudi vas. Izbirate lahko med različnimi vrstami črpalk, med katerimi  lahko najdete tudi visokotlačno črpalko za gorivo po izjemno ugodni ceni. Obiščite našo spletno stran.


Črpalka za gorivo – ročna ali na pogon

V preteklosti so se v avtomehaničnih delavnicah uporabljale predvsem ročne črpalke za menjanje in črpanje goriva, kar pomeni, da se je delo opravljalo ročno, bilo je zamudno, obenem pa tudi izjemno umazano. S pojavom črpalk za gorivo, ki delujejo na pogon, so ročne črpalke nekoliko upadle, uporabljajo se predvsem tam, kjer črpanje goriva ni vsakodneven proces in črpalko uporabljajo manj intenzivno. Črpalke za prečrpavanje goriva na pogon so se uveljavile v podjetjih in delavnicah, kjer je črpanje vsakodnevno na urniku, saj se lahko v izjemno kratkem času prečrpa večje količine goriva s pomočjo 12V enosmernega motorja, oskrbovanje pa poteka preko akumulatorja na vozilu. Pomembno je, da za oskrbovanje pravilno priključite pozitiven in negativen kabel na akumulator, saj bo le tako delovalo pravilno. Večja količina prečrpanega goriva, krajši čas črpanja in enostavno delovanja so prednosti črpalke za gorivo, ki bodo zagotovile, da bo delo opravljeno hitro in kakovostno.

V prodaji tudi črpalka za gorivo passat

Črpalka za prečrpavanje goriva po ugodni ceni

Avtomehanične delavnice in kmetijski obrati, so kraji, kjer je ogromno mehanizacije in vozil, zato je črpanje goriva iz enega vozila v drugo ali zgolj črpanje bencina izjemno pomemben del vsakdanjika, saj brez tega vozila ne morejo opravljati svojega dela. Pomembno je torej, da črpanje goriva poteka hitro, enostavno in učinkovito, za kar poskrbi črpalka za prečrpavanje goriva, ki na pogon hitro prečrpa večje količine goriva. V našem podjetju vam nudimo kakovostne črpalke za gorivo po ugodni ceni, ki so primerne za vse vrste vozil, od osebnih vozil (passat, fiat, citroen itd) do delovnih in tovornih vozil. Z našo črpalko za gorivo lahko črpate tako bencin kot tudi dizel, primerna pa je tudi za črpanje motornega olja. Prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni z našimi črpalkami, v kolikor pa imate še kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.