Led dnevne luči za estetski videz

Led dnevne luči pomenijo inovacijo za vaš avto: zamenjajte svoje stare luči z robustnimi in kvalitetnimi led žarometi, s katerimi bo vaš avto zablestel od zunaj in odznotraj. Led dnevne luči so moderne oblike, tako da tudi estetska nadgradnja ni zanemarljiva. Seveda pa v ospredju ni le lepotni vidik led svetil. Cena je ugodna, še toliko bolj, če pomislite, da boste z led dnevnimi lučmi prihranili pri gorivu, saj za delovanje porabijo bistveno manj energije, imajo pa tudi izjemno dolgo življenjsko dobo, tako da boste imeli občutek, da vam led žarometov ni potrebno več nikoli menjati.

led dnevne luči

Led žarometi v Avto Minjon d. o. o.

V trgovini z led lučmi Avto Minjon d. o. o. ponujamo:

  • posamezne led žarnice 12v za avto,
  • dnevne led pozicijske luči,
  • led žaromete - meglenke za avto ter
  • komplete led dnevnih luči.

Prav vse so visoke kvalitete ter dobavljive po nizki ceni. Če se med ponudbo led žarometov ne znajdete ali če ne veste, katere led dnevne luči so primerne za vas, smo dosegljivi za svetovanje.

led dnevne luči

Dostava led dnevnih luči

Če ste tudi vi med tistimi, ki v polnem delovniku in ob ostalih obveznosti ne najdete časa in energije za nakupovanje, vam bo spletna trgovina led luči gotovo po godu. Na spletni strani podjetja Avto Minjon d. o. o. ponujamo veliko izdelkov za avtomobil in industrijo, tudi led žaromete. Ko izberete svoje led luči, jih dodate v košarico in končate spletni nakup. Vse led dnevne luči gredo naprej v obdelavo v najkrajšem možnem času, če jih imamo na zalogi, običajno še isti dan. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije. Večina led žarometov gre naprej še isti dan, najkasneje pa v treh delovnih dneh. Nakup led dnevnih luči je lahko resnično preprost!

PREVERITE UGODNE CENE LED LUČI