Led luči za traktor in avtomobile ter ostale zunanje luči so luči prihodnosti

Led luči sodijo med zelo kakovostne luči in imajo v primerjavi z drugimi lučmi veliko prednosti. Ne le da so se izkazale kot najbolj zmogljive, so tudi najbolj varčne. Dokazano je, da imajo takšne luči kar do štirikrat daljšo življenjsko dobo kakor ostali žarometi, poleg tega pa so tovrstne luči tudi veliko bolj odporne in vzdržljive. Pomemben podatek je tudi, da pri delovanju ustvarijo veliko manj emisij CO2, kakor je to pri ostalih žarometih. Brez zadržkov lahko zato rečemo, da sodijo luči led med najbolj učinkovite in varčne luči, ki so trajnejše in svetlejše, za svoje delovanje pa porabijo tudi veliko manj energije. Ker ne vsebujejo nobenih škodljivih plinov, so popolnoma varna izbira. Vse več avtomobilov je opremljenih z led lučmi, prav tako pa se za tovrstne luči odločajo tudi vozniki tovornih in kmetijskih vozil. Tako tudi led luči za traktor niso več nič nenavadnega. V naši ponudbi boste našli visokokakovostne led luči 24v in ostale led žaromete za avtomobile (12v), utripajoče led luči, zunanje rotacijske luči itd. Izberite najboljše za vaše vozilo, izberite svetila prihodnosti.

Led luči 24v

Delovne luči led za delovna vozila in ostale stroje

Delovne luči so izredno pomembne pri delu na prostem, še posebno v mraku in neugodnih vremenskih razmerah. S pomočjo kakovostne zunanje luči led, ki so lahko tudi utripajoče led luči, boste v slabšem vremenu bolj vidni pri delu. Led delovne luči predstavljajo odlično alternativo halogenskim sijalkam. Uporabljajo se lahko pri različnih napetostih. Vse naše luči led se lahko pohvalijo z izredno kakovostjo in dolgo življenjsko dobo, odlično učinkovitostjo, varnostjo in zanesljivostjo. Ker so zelo trpežne, odlično prenašajo tudi ekstremne razmere, zato vas tudi pri izredno visokih ali nizkih temperaturah zagotovo ne bodo pustile na cedilu. V naši ponudbi lahko najdete tudi utripajoče led luči, kot je led oranžna luč 12/24v 3 diode. Gre za rumeno »blitz« stroboskopsko utripajočo led svetilko s tremi diodami, ki je primerna za označevanje delovnih strojev in interventnih vozil.

Zanesljive in zmogljive luči za traktor

V naši ponudbi so različne luči led, ki so primerne za različna vozila. Poleg žarometov za avtomobile lahko pri nas dobite tudi kakovostne luči za traktor led ter luči za ostale delovne stroje. Odločite se lahko za različne napetosti (24v itd.) in izberete primerno moč luči. Ko se odločate za primerne luči za traktor in ostale kmetijske ali delovne stroje, ne pozabite, da morajo biti kakovostne in zanesljive. In prav takšne lahko dobite pri nas. Če ne veste, katere luči bi bile najbolj primerne za vaše vozilo, vam lahko pri izbiri z veseljem pomagamo zaposleni v podjetju Avto Minjon d. o. o. Naša ponudba je dostopna tudi na spletni strani, kjer lahko v naši spletni trgovini naročite željeno blago, lahko pa tudi dobite vse informacije o željenih izdelkih, vključno s ceno.

Kakšne naj bodo led zunanje luči?

Najbolj pomembno pri izbiri je, da izberete takšne luči, ki so primerne za delo na prostem oziroma so primerne za zunanjo uporabo. Kot smo že omenili, lahko led svetila uporabljamo tako na avtomobilih kot tudi na traktorjih, kamionih, terenskih vozilih, delovnih strojih itd. Za delo na prostem so izredno primerne prav led luči zunanje, saj bo delo na tak način varno tudi v nočnem času ali v primeru neugodnih vremenskih razmer, ko je vidljivost bistveno zmanjšana. Luči led iz naše ponudbe so izdelane iz različnih materialov, razlikujejo pa se po moči svetilnosti in vhodni napetosti.

UTRIPAJOČE LED LUČI, SMEROKAZI, MEGLENKE, ŽAROMETI, ...

Zakaj se odločiti za nakup led svetil?

Utripajoče ali rotacijske led luči ter ostala led svetila sodijo med najboljša svetila, saj so izredno kvalitetna in trpežna, za svoje delovanje pa porabijo zelo malo energije. Odločitev za tovrstna svetila je tudi okolju prijazna odločitev, saj svetila led ne vsebujejo škodljivih plinov in ne onesnažujejo okolja.