Led luči za avto ali delavnico lahko nabavite pri zanesljivem ponudniku

Led luči spadajo med najbolj kakovostne žaromete, ki imajo pred ostalimi številne prednosti, o katerih bomo spregovorili v nadaljevanju. Led dnevne luči, utripajoče led luči, led luči za delavnico in zunanje led luči predstavljajo samo segment našega prodajnega programa. Podjetje Avto Minjon d. o. o. že vrsto let uspešno nastopamo na slovenskem trgu kot eden večjih ponudnikov rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila, poleg tega pa se ukvarjamo tudi s potrebami ostalih vej industrije. Pri svojem delovanju smo zelo uspešni, saj je naša ponudba zelo raznolika in bogata, cene konkurenčne, naše znanje pa veliko, zato vam bomo tudi pri izbiri znali dobro in ustrezno svetovati. Naš prodajni program je zelo bogat, zato smo prepričani, da boste pri nas dobili vse, kar potrebujete za vaš avtomobil, tovorno ali kmetijsko vozilo.

ZUNANJE LED LUČI ZA AVTOMOBILE

Kakovostni nadomestni deli za avtomobile, tovornjake in kmetijska vozila

Kot smo že omenili, se v podjetju Avto Minjon d. o. o. ukvarjamo s prodajo nadomestnih delov originalne kakovosti in originalom enakovrednih rezervnih delov. V avtomobilskem programu ne boste našli le led luči. Na voljo so vam tudi različni filtri, volanski končniki, stabilizatorji, amortizerji, vzmeti podvozja, roke, kolesni ležaji, homokinetični zglobi, manšete, vžigalne svečke in tuljave, zobati jermeni, mikro jermeni in njihovi napenjalci, vodne črpalke, lambda sonde, izpušni lonci, različne pnevmatike in platišča, motorno olje, zavorno olje, brisalci in še in še. V tovornem programu so vam prav tako na voljo kakovostni nadomestni deli, kot so filtri, zavore in ostali deli podvozja, pokrovi rezervoarjev, luči, spiralni kabli, vtičnice in vtikači ter dodatna oprema. Vsi delo so na voljo za tovorna vozila Man, Iveco, Mercedes-Benz, Scanica itd. Več o ponudi so oglejte na naši spletni strani, za več informacij pa nas kontaktirajte.

Led luči (zunanje)

utripajoče led dnevne luči

Led luči so luči prihodnosti

Naš prodajni program zajema kakovostne led dnevne luči in ostale led žaromete za avtomobile. Gre za luči, ki proizvedejo vidno svetlobo, kadar skoznje steče električni tok. Oddana svetloba ima valovno dolžino v ozkem pasu, led svetila pa so v primerjavi z ostalimi lučmi znana predvsem po zelo dobrem izkoristku. Pa tudi življenjska doba led svetil je veliko daljša kot življenjska doba ostalih svetil. Brez zadržkov lahko rečemo, da so notranje in zunanje luči led, luči prihodnosti.

Prednosti luči led

Od ostalih luči se led svetila razlikujejo predvsem po svoji učinkovitosti. To je njihova glavna prednost. Svetila led so veliko bolj učinkovita, saj električni tok steče skozi polprevoden material, ki osvetli vire. Pomembno za vas je tudi, da so tovrstne luči bolj trajne, in sicer je življenjska doba za led dnevne luči tudi od 50.000 do 60.000 ur. Gre za izredno varne luči, ki imajo tudi manjšo porabo energije. Če primerjamo s klasičnimi, led svetila porabijo približno polovico manj energije kot klasične luči. Velika prednost luči led je tudi, da so super rešitev za usmerjeno osvetljevanje, saj se svetloba osredotoči na mesto, kamor jo usmerimo in ni razpršena. Zelo pomembno pa je tudi, da le utripajoče led luči in luči za delavnico led ter ostale luči led ne vsebujejo živega srebra in škodljivih plinov.

Lepe in učinkovite

Poleg zgoraj naštetih prednosti pa se led dnevne luči, kakor tudi nočne luči, lahko pohvalijo tudi z dovršenim videzom. Vaš avtomobil bo z novimi lučmi veliko bolj atraktiven, vožnja z njim, še posebno ponoči, pa bo bolj varna, saj je osvetlitev vozišča s tovrstnimi lučmi veliko boljša. Led dnevne luči so modernih oblik, zato bo tudi vaš avtomobil izgledal tako. Morda vas bo zanimal tudi podatek, da lahko z led dnevnimi lučmi prihranite tudi pri gorivu. Za delovanje tovrstne luči porabijo bistveno manj energije. V naši ponudbi so različne led luči: utripajoča svetila, za delavnice, zunanja, dnevna, pozicijska, meglenke itd.