Pozicijske luči - z led pozicijskimi lučmi boste v prometu še bolj vidni

led pozicijske lučiKlasične halogenske in ksenonske avtomobilske žaromete in pozicijske luči vse bolj uspešno zamenjujejo led svetila in led pozicijske luči. Led luči za avtomobile so varčne luči, ki imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Ker led luči ne bo potrebno tako pogosto menjevati kot klasične luči, boste veliko tudi prihranili. So okolju prijazne, ne proizvajajo nobenih CO2 emisij in so 100-odstotno razgradljive. Za svoje delovanje porabijo izredno malo energije in se ne segrevajo. Omogočajo tudi boljšo osvetlitev vozišča, saj proizvajajo bolj svetlo in kvalitetno svetlobo. Posebno je pomembno, da so pozicijske luči na vašem avtomobilu kvalitetne in svetle. In prav takšne so led pozicijske luči. V podjetju Avto Minjon se lahko pohvalimo z zares bogato ponudbo led svetil in pozicijskih led luči. Če iščete kvalitetne pozicijske led luči za avtomobil ali prikolico, potem ste na pravem mestu.

Led pozicijske luči - modra, bela, rumena in rdeča pozicijska luč

dnevne bele pozicijske lučiBarva pozicijskih led luči je zakonsko določena, in sicer ne sme biti rdeča. Vse ostale barve pozicijskih luči, bele, modre so dovoljene. Vaš avtomobil bo z modrimi ali belimi pozicijskimi lučmi v temi še bolj viden, prav tako pa bo atraktivnejši za ostale udeležence v prometu. V naši ponudbi boste našli led pozicijske luči v beli, rumeni in rdeči barvi. Celotno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi tehnični podatki za posamezna led svetila in pozicijske luči.

Ostala ponudba nosilcev in podlog za montažo pozicijske svetilke

Poleg kvalitetnih led pozicijskih luči za avtomobile in prikolice boste pri nas dobili različne podloge za montažo pozicijske svetilke, nosilce za pozicijske svetilke, ohišje za pozicijsko luč itd. Če torej potrebujete kvalitetno pozicijsko luč, potem izberite led pozicijsko luč za avtomobil ali prikolico. Vaš avto bo bolj viden, vi pa boste bolj varni na cesti. Na voljo so tudi rotacijske led luči.

LED LUČI TUDI ZA TRAKTOR ALI PRIKOLICO