Led svetila - zunanja za večjo vidljivost in vidnost

Led svetila - zunanja vam bodo olajšala vožnjo in povečala vidljivost. Morda je ena izmed največjih prednosti led žarometov, ko govorimo o prevoznih sredstvih, usmerjena svetilnost, kar pomeni, da se svetloba zunanjih led svetil ne razprši kot pri halogenskih žarnicah, temveč se usmeri na cestišče. Led svetila za vozila tako povečajo varnost za prav vse udeležence v prometu. Če ob tem pomislimo še na daljšo življenjsko dobo, manjšo porabo goriva pri led svetilih (zunanjih, pozicijskih, meglenkah), okoljsko prijaznost in 100-odstotno razgradljivost, ni prav nobenega razloga, da ne bi tudi vi preklopili na led luči za avto. Homologacija je obvezna, a tudi zelo enostavna, vsi papirji pa so priloženi.

led luci za avtoLed svetila - zunanja, pozicijska in meglenke

V spletni trgovini Avto Minjon d. o. o. lahko izbirate med več led svetili, cenik pa je ugoden in izjemno konkurenčen. Na voljo so:
- sprednja zunanja led svetila,
- pozicijska zunanja led svetila,
- meglenke ter
- kompleti led luči za avto.
Homologacija bo še enostavnejša, saj so vsi dokumenti za homologacijo led luči za avto priloženi.
Vsa zunanja led svetila, meglenke in ostale žaromete vam dostavimo v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi ,gredo naprej še isti dan, drugače pa jih prejmete v treh delovnih dneh.
Če se med ponudbo led svetil (zunanjih, stranskih, meglenk, kompletov) ne znajdete, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali, kaj je za vas najprimernejši nakup.

led svetila za vozila

Led luči za avto - homologacija in druge informacije

Homologacija led luči za avto je nujna, da se preveri skladnost vseh elementov. Pri originalnih elementih ta sicer ni potrebna, a led svetila (zunanja, stranska, meglenke itd.) ne spadajo v kategorijo originalnih delov. Vendar pa s tem ne boste imeli nobenih težav. Vsakemu zunanjemu led svetil je priložena vsa potrebna dokumentacija, za homologacijo led luči za avto pa se odpravite le do najbližjega AMZS-ja.

LED LUČI!