Lepilni trakovi iz različnih materialov za različno uporabo

Lepilni trakovi se uporabljajo v zasebne in poslovne namene saj so vsestranski izdelek, ki vedno pride prav. Nudimo več različic, ki se razlikujejo po materialu iz katerega so narejeni. Standardna različica je narejena iz polipropilenske folije, ki je premazana s kvalitetnim lepilom iz kavčuka. Primeren je za lepljenje lahkih do srednje težkih kartonov. Zaradi močnega lepila lahko uporabljamo pp lepilni trak tudi za embaliranje kartonskih škatel nepravilnih oblik. Lepilni trak za pakiranje je lahko je prozoren, bel ali rjav, v naši spletni trgovini ga najdete v različnih širinah od 25 do 75 mm. Za kratek čas je celo temperaturno obstojen pri 100°C. Raztezek pri pretrganju je 120%. Druga različica lepilnega traka je izdelana iz PVC folije, ki je prav tako premazana s kavčukom. V našem prodajnem programu ga imamo v širini 50 mm, izbirate pa lahko med veliko barvami: bela, rjava, modra, rdeča, zelena in rumena. 70% je njegov raztezek pri pretrganju, je temperaturno obstojen pri 80°C. Cena lepilnega traka je ugodna, za večje količine pa dobite še dodaten popust. Večino izdelkov imamo na zalogi, tako da je odprava hitra, naročeno prejmete na dom v roku parih dni.

Lepilni trak PPLepilni tark iz polipropilenske folijePP lepilni trak za srednje in težje kartonaste škatle

Za lažje pakiranje z lepilnimi trakovi lahko uporabimo odvijalec

Uporaba lepilnih trakov je veliko lažja z uporabo odvijalcev. V naši ponudbi imamo različne vrste odvijalcev. Odvijalci imajo močno rezilo in zateznik, ki poskrbi, da so škatle temeljito zapakirane in varne za transport. Preprečujejo tudi, da bi lepilni trak padel ter da bi se nanj prilepile smeti. Z odvijalcem temeljitejše in bolj estetsko zalepimo paket ali pa povežemo veliko paketov v skupek. So zelo preprosti za uporabo in zelo praktični. Čas ovijanja je zelo kratek v primerjavi z ovijanjem na roke, brez ovijalca.

Lepilni in tekstilni trakovi so namenjeni povezovanju in zaščiti tovora

Tekstilni trakovi spadajo med povezovalne, saj se uporabljajo za povezovanje izdelkov v skupke. Izdelani so iz tekstilnih poliestrskih vlaken, ki so prekrita s polipropilenom. So lahki in močni, kar je njihova največja prednost. Tekstil na vodo ni občutljiv, kar pomeni, da so primerni za notranjo in zunanjo uporabo. Ne poškodujejo robov in ne rjavijo zato so vsestransko uporabni. Širine tekstilnih trakov, ki jih najdete v naši spletni trgovini so 16, 19, 25 in 31 mm. Njihov raztezek je 6-8%, zelo dobro prenašajo močne tresljaje. Med povezovalne trakove spadajo poleg tekstilnih še kovinski in jekleni, Pet ter PP. Kovinski so zelo močni in vzdržljivi, dobavljivi so v širini 12,7 in 16 mm. Pet trakovi, so izdelani iz polietilena, primerni so za povezovanje težkega tovora kot so kovinski in betonski izdelki, les, cevi, paketi. Imajo majhno deformacijo, saj material teži k primarni obliki. Zelo dobra njihova lastnost je majhna izguba napetosti dolgo časa po napenjanju. Pet lepilni trakovi so odporni  proti vlagi in drugim vremenskim razmeram. So zelo ekonomični in so enostavni za uporabo zaradi česar se najpogosteje uporabljajo v različnih panogah industrije in v domači obrti. Namenjeni so za povezovanje lažjega in srednje težkega tovora, njegovo varnost pa zagotavljajo z visoko pretržno napetostjo.

Lepilni trak za pakiranje cena

Lepilne trakove najdete v naši spletni trgovini po ugodnih cenah

Ostali pakirni material, ki ga nudimo so različne folije, obložilna ter transportna embalaža. Epe in mehurčkaste folije se uporabljajo za zaščito občutljivih izdelkov. Zanesljivo jih varujejo pred udarci in vlago. Prednapete strech folije, ki se uporabljajo za ovijanje palet, imajo veliko dobrih lastnosti kot so manjša poraba folije, manj odpadka, manjša prostornina za skladiščenje folije, hitrejši postopek ovijanja zaradi hitrejšega krčenja folije. Cenovno ugodne strech folije nudijo zaščito izdelkom pred vlago in poškodbami, ki bi lahko nastale z drgnjenjem. Namenjene so povezovanju izdelkov v skupke. Transportna embalaža, ki jo nudimo so obodi za euro palete. To so leseni okvirji, ki so diagonalno zložljivi, nasadijo se na paleto in lahko se zlagajo en na drugega. Uporabljajo se za transport grobega razsutega tovora.