Led pozicijske luči prodajaLed luči za avto in ostala vozila: prodaja dnevnih, pozicijskih, delovnih led luči

Prodajni program podjetja Avto Minjon d. o. o. je zelo bogat in raznolik. Ponujamo vam pestro izbito originalnih in originalom enakovrednih delov in dodatne opreme za avtomobile, gospodarska vozila in kmetijsko mehanizacijo, med drugim tudi led luči za avto, pozicijske led luči, delovne led luči in ostala svetila. Led luči za avto so vse bolj priljubljena izbira voznikov, saj imajo izredno dolgo življenjsko dobo in so bolj učinkovite kot ostale luči za vozila. Obiščite nas v Avtu Minjon d. o. o. in se prepričajte, da je prodaja led luči za avto in ostala vozila cenovno ugodna, izbira pa izredno bogata.

Led luči za avto - prednosti led luči za vozila

Led luči za avto pri svojem delovanju porabijo veliko manj električne energije kakor klasične halogenske luči. Led luči za avto so prav tako okolju bolj prijazne kot ostale luči, saj se pri njihovi izdelavi porabi malo resursov in ne proizvajajo CO2 emisij, led luči za avto pa so tudi 100 % razgradljive. Led luči za avto ponujajo boljšo svetlobo oziroma cestišče boljše osvetlijo, svetloba led luči ni razpršena, kar omogoča boljšo vidljivost, ki je ključnega pomena na cesti predvsem ponoči in v slabših vremenskih razmerah. Pomembno pri led lučeh za avto je tudi, da so izredno obstojne in učinkovite. Pri nas boste dobili kvalitetne in učinkovite led luči za avto, prav tako pa se ukvarjamo s prodajo led pozicijskih luči, led luči za tovorna vozila, led delovnih luči itd.

Led luči za avto in homologacija

Če se odločite za nakup led luči za avto, led pozicijskih luči ali led luči za ostala vozila, vam bomo ob nakupu priložili tudi vso potrebno dokumentacijo za homologacijo. Homologacija za luči za avto je postopek, pri katerem se ugotavlja skladnost led luči za avto s preostalim vozilom oziroma če je vse v skladu s predpisanimi zahtevami. Če gre za originalne dele, homologacija ni nujna, kadar pa gre za led luči za avto pa je homologacija nujna. Potrebujete torej potrdilo o vgradnji luči s strani pooblaščenega servisa za vgradnjo. Gre za enostaven postopek, ki ga lahko opravite v najbližjem AMZS-ju.

OLJA, MAZIVA IN TEKOČINE


Led luči za avto ugodno