Lepilni trakovi in kovinski ter povezovalni trakovi za palete: pestra izbira!

Lepilni trakovi in ostala ponudba pakirnega materiala - sedaj lahko na enem mestu dobite vse, kar potrebujete za hitro in enostavno pakiranje. S pomočjo naših lepilnih in povezovalnih trakov pa lahko tudi poskrbite za varnost vašega blaga med transportom in skladiščenjem. Lepilni trakovi so vam na voljo v različnih materialih, do povezovalnih trakov PP ali tekstilnih povezovalnih trakov, pa vse do kovinskih trakov za povezovanje. Nismo pozabili niti na maskirni trak. Če iščete ugodne ponudnika pakirnega materiala, ki ponuja kakovostne proizvode, je naše podjetje kraj, ki ga zagotovo morate obiskati. Vabimo vas, da si ponudbo lepilnih in povezovalnih trakov ter ostalih izdelkov iz pakirnega programa ogledate na naši spletni strani. V primeru, da imate kakršnokoli vprašanje pa se lahko obrnete na našega strokovnega sodelavca, ki vam nudi svetovanje kar preko spleta. Obiščite našo spletno trgovino in naročite želeno blago že danes. Mi pa bomo poskrbeli, da bo naročen material v čim krajšem času na vašem naslovu.

Lepilni trakovi za povezovanjePovezovalni trakovi za palete


Učinkovita zaščita vašega blaga med prevozom s kakovostnimi povezovalnimi trakovi

Če želite, da je vaše blago primerno zaščiteno med transportom, potem potrebujete kakovostne povezovalne trakove. Z njihovo pomočjo boste zanesljivo in učinkovito zaščitili tovor, s povezovalnimi trakovi pa lahko tudi povežete več izdelkov v celoto. Potrebujete morda povezovalni trak za palete? Odlična izbira bo PP trak za povezovanje. Povezovalni trakovi so zelo uporabni v najrazličnejših vejah industrije in domače obrti. V naši ponudbi boste našli različne debeline in širine povezovalnih trakov in ostalih lepilnih trakov. Povezovalni trakovi dosegajo visoko pretežno napetost in zagotavljajo optimalno varnost tovora. Na voljo so vam v različnih barvah, in sicer v beli in črni. Poleg omenjenih trakov pa se v naši ponudbi nahajajo tudi kovinski trakovi za povezovanje, PET trakovi, tekstilni in poliestrski trakovi. Ne spreglejte tudi naše ponudbe pribora, s pomočjo katerega boste še lažje in bolj učinkovito opravili svoje delo. Med pribor smo uvrstili baterijski napenjalec za PP in PET trak, ročni napenjalec za tekstilni trak, ročni napenjalec za kovinski trak, voziček za odvijanje povezovalnih trakov itd.

POVEZOVALNI TRAKOVI SO ODLIČNA REŠITEV ZA PALETE


Ostala ponudba lepilnih trakov

V kategoriji embalažnih materialov boste našli različne lepilne trakove za pakiranje: embalažni lepilni trakovi, maskirni trak, ki je izredno uporaben kot zaščita pri pleskanju, prav pa pride v marsikateri delavnici, in papirni trakovi ter odvijalci lepilnih trakov. Na voljo so vam v različnih dimenzijah in debelinah ter v različnih barvah. Lepilni trakovi so nepogrešljivi v industriji, ne smejo pa manjkati tudi v nobeni domači delavnici. Ne spreglejte tudi naše ponudbe folij za pakiranje, kjer boste našli različne ovijalne folije, med drugim tudi priljubljeno stretch folijo. Naj samo omenimo, da je cena pakirnega materiala, vključno z lepilnimi in povezovalnimi trakovi, pri nas konkurenčna in dostopna. Nakup se bo pri nas izplačal, še posebno, če potrebujete večje količine izdelkov.


Avto Minjon - pravi kraj za nakup pakirnega materiala

V našem podjetju se vedno trudimo strankam ponuditi kakovostne proizvode in zagotoviti celovite storitve. Neprestano skrbimo za to, da imamo izdelke za vas vedno na zalogi, da vam lahko zagotovimo čim krajše roke dostave. Ukvarjamo se prodajo rezervnih delov za osebna vozila, tovornjake in delovne stroje, v svoj prodajni program pa smo zaradi velikega povpraševanja uvrstili tudi pakirni material, v katerem se nahajajo lepilni trakovi, folije, povezovalni trakovi in ostali embalažni materiali, in orodje ter tehnični izdelki. S stalno zalogo, konkurenčnimi cenami in celovitimi storitvami smo dobra rešitev za vse tiste, ki potrebujete kakovostne izdelke iz omenjenih področji. Pri nas lahko dobite vse na enem mestu.


Več o pakirnem materialu in ostali ponudbi

Predstavili smo le košček ponudbe v našem mozaiku prodajnega programa. Za več informacij vas vabimo, da nas obiščete na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo predstavili naše izdelke in vam svetovali pri izbiri lepilnega ali kateregakoli drugega traku in ostalih izdelkov iz naše ponudbe.