Povezovalni trak za lažji transport različne opreme

Avto Minjon d.o.o. je podjetje, ki v zdajšnji obliki deluje že od leta 2001 in ima sedež na Rakeku, kjer se ukvarjamo s prodajo kakovostne dodatne opreme za osebna in delovna vozila, obenem pa nudimo različne stroje in izdelke kot so povezovalni trakovi, ki jih potrebujete za delo doma ali v službi. Podjetje je v 100% lasti Francija Benčana in stalno povečujemo osebg poslovanja na vseh področjih, zato smo se iz osnovnega programa prodaje rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila razširili na potrebe povpraševanja različne industrije v notranjski regiji, ki predstavlja 50% obsega poslovanja. Seveda pa nismo pozabili tudi na individualne potrebe naših strank, saj lahko izbirate med različno dodatno opremo za osebna in tovorna vozila od led in navadnih luči do povezovalnih trakov za palete in ostale stvari, za varno vožnjo in dostavo različnih izdelkov. Prepričani smo, da boste z našimi izdelki in storitvami zadovoljni, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se maksimalno trudimo za vas.

Povezovalni trak


Povezovalni traki - pp, pet in tekstilni

V našem podjetju nudimo pestro izbiro dodatne opreme za osebna vozila in stroje ter ostale izdelke kot so povezovalni trakovi. Povezovalni trakovi so idealna rešitev, kadar želite med transportom zaščititi določene izdelke ali pa jih zgolj povezati skupaj. Uporaba takšnih trakov je možna v vseh vejah industrije, od lesne do kovinske in papirne, obenem pa imate na voljo različne vrste. Pp trakovi za povezovanje so narejeni iz polipropilena za enostavno uporabo in so primerni predvsem za lažje povezovanje, lahko pa služijo kot povezovalni trakovi za drobno opremo. So izjemno priljubljeni, saj so najcenejši izmed trakov in tako prisotni v različnih delavnicah, podjetjih ali doma. Pet povezovalni trakovi, ki jih občasno imenujejo tudi super trakovi, imajo veliko natezno moč in so zato primerni za povezovanje srednje teškega blaga, obenem pa so neobčutljivi na različne temperaturne spremembe in zagotavljajo konstantno napetost. Poleg omenjenih trakov lahko v naši spletni ponudbi najdete tudi tekstilne trake, ki so eni najmočnejših, so mehki in prilagodljivi oblikam izdelkov, tako da je stabilnost zagotovoljena, tudi pri izjemno težkih in ostrih materialih.

POVEZOVALNI TRAKOVI IN OSTALA DROBNA OPREMA ZA PAKIRANJE


Povezovalni trak za različne vrste blaga in izdelkov

Povezovalni trak se lahko uporablja za različne vrste blaga in so izredno priročna stvar za vsako podjetje, ki se ukvarja s prevozom blaga, seveda pa ga lahko uporabljate tudi doma. Tisti, ki potrebujete drva za kurilno sezono, jih lahko povežete s povezovalnim trakom, obenem lahko imate povezovalne trake za palete ali pa se odločite za povezovanje drobne opreme s povezovalnimi trakovovi. Ne glede na uporabo vam zagotavljajo odlično kakovost, v kolikor pa niste povsem prepričani, kateri povezovalni trak bi bil najboljša rešitev za vaše izdelke, pa nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri. Zavedamo se, da je vaše zadovoljstvo najbolj pomembno in verjamemo, da boste z našimi izdelki zadovoljni in se boste pridružili našim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam. Povezovalni trak za drva lahko kasneje uporabite tudi v druge namene.

povezovalni trak za palete ali drva


Povezovalni trak za palete in ostale stvari ugodno v podjetju Avto Minjon

Ne glede na to, da je primarna dejavnost našega podjetja prodaja originalnih nadomestnih delov za osebna, tovorna in delovna vozila vam v naših spletnih akcijah zagotavljamo ugodne cene tudi za ostale izdelke kot so povezovalni trakovi za palete in ostale stvari, ki jih potrebujete v vašem domu ali podjetju. V kolikor ste že obiskali našo spletno stran ste se lahko prepričali o res ugodnih akcijah, obenem pa ne pozabljamo na kvaliteto, saj sta tako kakovost kot ugodna cena vodila našega podjetja. V kolikor imate glede povezovalnih trakov za palete in ostalo povezovanje kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri.

PP TRAK ZA POVEZOVANJE ZA ZAŠČITO ODDELKA