Povezovalni trakovi za varen in udoben prevoz blaga

Podjetje Avto Minjon d.o.o. ki v zdajšnji obliki deluje od leta 2001 pod vodstvom direktorja Francija Benčana, je eden od vodilnih podjetij pri prodaji pakirnega materiala od povezovalnih trakov za palete do stretch folij in lepilnih trakov. V zadnjem času je v naši spletni trgovini veliko povpraševanja po povezovalnih trakovih za palete, ki zagotavljajo kvaliteten prevoz blaga, obenem pa je cena povezovalnih trakov izjemno nizka, kar omogoča, da si povezovalne trakove lahko privoščijo tudi manjša podjetja ali fizične osebe. Nudimo pestro izbiro povezovalnih trakov za palete različnih barv od pp trakov za povezovanje do pet povezalnih trakov. Obiščite nas in se prepričajte o naši kvalitetni ponudbi.

cena povezovalnih trakov

Povezovalni trakovi imajo visoko togost in so vremensko odporni

V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo kvalitetne povezovalne trakove po izjemno ugodni ceni. Povezovalni trakovi v naši spletni trgovini imajo visoko togost, malo deformacijo, trakovi se vračajo na enako dolžino, zagotovoljena je varnost in kvalitetni transportni pogoji, ter so odporni na vlago in UV žarke. Izbirate lahko med povezovalnimi trakovi pet, ki so narejeni iz polietilena in služijo povezovanju težkega tovora kot so cevi, les in kartonske škatle. PP trak za povezanje ima nizko ceno ter je enostaven za uporabo, zato je izjemno popularna rešitev v vseh sektorjih industrije in domače obrti ter služi povezovanju lažjih izdelkov.

POVEZOVALNI TRAKOVI IN OSTALI EMBALAŽNI MATERIAL

Povezovalne trakove za palete je možno reciklirati

Povezovalni trakovi za palete vse bolj pridobivajo na veljavi, saj zagotavljajo kvaliteten prevoz blaga brez poškodb, obenem pa so na voljo po uporabnikom prijazni ceni. Ena izmed najpomembnejših prednosti povezovalnih trakov za palete je njihova 100% reciklaža, kar pomeni, da so lahko ponovno uporabljeni in tako skrbimo za okolje v katerem živimo. V kolikor imate glede povezovalnih trakov za palete kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

povezovalni trakovi za palete pp