led rotacijske lučiRotacijske luči za tovorna vozila in traktor po ugodni ceni

Rotacijske led luči se uporabljajo na delovnih in gradbenih strojih, vlečnih in tovornih vozilih, traktorjih oziroma na vseh vozilih, kjer želimo opozoriti ljudi na vašo prisotnost. V naši izjemni ponudbi rotacijskih luči po ugodni ceni boste našli različne vrste rotacijskih luči, med drugim tudi led rotacijske luči, rotacijsko luč za traktor in tovorna vozila. Oglejte si našo ponudbo in cene rotacijskih luči ter se odločite za nakup. Prepričani smo, da boste med izredno bogato ponudbo zagotovo našli luč, ki bo ustrezala vašemu vozilu.

Enostavna uporaba in priklop led rotacijskih luči

Led rotacijske luči so opremljene s pokrovi v različnih barvah. Priklop rotacijskih led luči je enostaven. Pričvrstimo ga z nosilcem ali kablom. Izbirate lahko med magnetnimi in nasadnimi rotacijskimi lučmi ter rotacijskimi lučmi na vijake in na baterije. Prav tako pa lahko izberete rotacijski led blok ali utripajočo led luč. Na voljo imamo tudi steklo rotacijske luči. Pri nas boste dobili zelo kakovostne rotacijske led luč za traktorje in tovorna vozila po ugodni ceni. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in barvami. Rotacijske led luči za traktor so opremljene s sodobno led tehnologijo in zagotavljajo izredno dobro vidnost, so zelo varčne, predvsem pa imajo dolgo življenjsko dobo. Če želite pravilno namestiti rotacijske luči, potrebujete tudi primerne nosilce. Tudi za to smo poskrbeli. Pri nas boste dobili tudi kvalitetne nosilce za rotacijske luči.

ROTACIjske DELOVNE LED LUČI Z MOČJO 48W

Rotacijske luči za tovorna vozila in traktor - velika izbira, ugodna cena, hitra dostava

Tovorna vozila, delovni stroji in vlečna vozila morajo bito opremljena s primernimi rotacijskimi lučmi. Ne glede na to, za kakšno vozilo potrebujete rotacijske luči, tovornjak ali traktor, pri nas boste zagotovo našli primerno luč. Cene smo prilagodili vašim željam. V naši spletni trgovini boste izvedeli vse, kar vas zanima glede tehničnih podatkov o rotacijskih lučeh. Za vse ostale informacije pa smo vam na voljo na sedežu podjetja ali preko spletnega obrazca na naši spletni stranI.

Rotacijske luči