Stretch folija za pakiranje: ročna, mini, strojna. Kvaliteta po ugodni ceni


Stretch folija za pakiranjeStretch folija za pakiranje je nedvomno izredno uporaben pripomoček pri pakiranju. V podjetju Avto Minjon d. o. o. boste poleg originalnih in nadomestnih delov za vozila, orodja in opreme za delavnice našli tudi embalažni oziroma pakirni material, med drugim tudi različne vrste folij za pakiranje. Naša ponudba folij obsega gastropen in mehurčaste folije, prekrivne in povezovalne folije ter izredno praktične in priljubljene stretch folije za pakiranje. Nepogrešljiv pri pakiranju s stretch folijo pa je tudi ročni odvijalec za stretch folijo, ki ga prav tako lahko najdete v naši ponudbi. Zagotavljamo vam kvaliteto po ugodni ceni. Stretch folije se od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo, pri nas pa boste dobili zelo trpežne in elastične stretch folije, ki vam bodo pri pakiranju v veliko pomoč. Vse cene in informacije o stretch foliji si lahko ogledate na naši spletni strani.

Proizvajalci stretch folije Avto MinjonStretch folija - najbolj priljubljena med ovijalnimi folijami


Stretch folija je izredno priljubljena folija, saj delo pakiranja in zavijanja izredno olajša, kajti stretch folija je tanka in zelo raztegljiva, uporabimo pa jo lahko praktično povsod. Stretch folija ima visoko ovijalno moč, velik raztezek, odporna je proti trganju in prebadanju. Blago, ki ga bomo ovili s stretch folijo, bomo ustrezno zaščitili pred vlago ali prahom, prav tako pa bo blago stabilno in varno med prevozom ali skladiščenjem. S stretch folijo lahko ovijemo različne materiale in izdelke različnih velikosti. V naši ponudbi boste našli mini stretch folije, ročne in strojne stretch folije ter odvijalce za stretch folijo. Ročne in ostale stretch folije so na voljo v različnih velikostih, debelinah, z različno lepljivostjo in raztegljivostjo ter v različnih barvah.

Ugodna cena stretch folij in ostalega pakirnega materiala

Ugodne cene stretch folije smo še dodatno znižali in zagotavljamo vam, da stretch folije nikjer ne boste dobili ceneje. Ugodna cena in kvalitetna stretch folija zanesljivega proizvajalca sta zadostna razloga, da preizkusite naše stretch folije za pakiranje.

LED SVETILA IN ELEKTRIKA