Enostavno zapiranje škatel z lepilnimi trakovi za pakiranje po ugodni ceni

Lepilni trakovi so zelo uporaben pripomoček za zapiranje kartonskih škatel. Ne glede na to, ali potrebujete lepilni trak za ročno ali industrijsko lepljenje, pri nas boste zagotovo našli, kar potrebujete. Ponujamo vam široko izbiro standardnih embalažnih lepilnih trakov za pakiranje. Poleg tega pa še maskirne in papirnate lepilne trakove ter visokokvaliteten ročni odvijalec za lepilni trak, ki je primeren tudi za industrijsko uporabo. Obiščite našo spletno stran in si oglejte cene lepilnih trakov, tekstilnih in pp lepilnih trakov za pakiranje. Da pa bo uporaba lepilnih trakov še bolj enostavna, imamo za vas tudi različne pripomočke po ugodni ceni. Ne spreglejte naših visokokvalitetnih lepilnih trakov, ki so primerni tako za vsakdanjo kot tudi industrijsko rabo.

tekstilni lepilni trakLepilni trakovi

Embalažni, pp lepilni trakovi in papirni trakovi za lepljenje različnih materialov

Na voljo so različni embalažni lepilni trakovi v beli, rjavi in prozorni barvi, različnih širin in dolžin. Uporabljajo se za pakiranje, največkrat za lepljenje oziroma zapiranje kartonskih škatel in embalaže. Pp papirni lepilni trak se uporablja za zapiranje oziroma lepljenje večjih kartonov in embalaže, ki se po uporabi reciklira. Pp papirni lepilni trak ne onesnažuje okolja, torej je okolju prijazen. Pp lepilni trak je primeren za ročno lepljenje grobih ali gladkih materialov, za uporabo pri nizkih ali visokih temperaturah, so okolju prijazni, odporni proti vlagi in staranju. Cena lepilnega traku je zares ugodna, še posebej, če se odločite za nakup večje količine lepilnih trakov. V naši ponudbi boste našli tudi maskirne lepilne trakove, različnih širin in z različnim navitjem in natezno trdnostjo.

ZELO UGODNE CENE LEPILNIH TRAKOV

Tekstilni lepilni trakovi za univerzalno uporabo

Tekstilni lepilni trakovi so zelo uporabni, odlično se izkažejo predvsem pri postavljanju odrov, kjer moramo paziti na moteče odseve svetlobe. So zelo odporni na trganje v vzdolžni smeri, v prečni smeri pa so enostavni za pretrganje. Na tekstilne lepilne trakove lahko tudi pišete. Tekstilni lepilni trakovi so premazani s kakovostnim lepilom, ki omogoča odstranjevanje traku brez puščanja sledi.