Led svetila za avtomobile so prihodnost

Led svetila za avtomobile so nedvomno izbira prihodnosti, saj so se v primerjavi z drugimi sijalkami led žarnice (12v in druge) za avto izkazale za najzmogljivejše in najvarčnejše. Njihova življenjska doba je 4x daljša kot pri varčnih žarnicah in do 20 x daljša kot pri halogenskih, led avtomobilski žarometi pa so tudi veliko odpornejši in vzdržljivi. Pogosto prižiganje in ugašanje njihove življenjske dobe ne skrajša, pri delovanju pa ustvarijo najmanj emisij CO2. Led svetila za avtomobile niso nov izum, saj so tehnologijo začeli odkrivati že v zgodnjih letih dvajsetega stoletja, a je vseeno trajalo nekaj časa, preden so led avtomobilski žarometi prišli v splošno uporabo. Danes lahko njihove prednosti koristijo prav vsi potrošniki. So cenovno ugodna izbira, ob tem pa predstavljajo led svetila za avtomobile prednosti, ki jih ni več mogoče spregledati.

Ponujamo vam tudi led delovne luči

led luči za avto

Led žarnice 12 v za avto so najprimernejše

Led žarnice 12v za avto so uporabljene za vse tipe avtomobilov, medtem ko druga prevoza sredstva, na primer avtobusi, uporabljajo 24v led svetila. Za avtomobile izberemo dobro kvaliteto, ki bodo funkcionirale kot led dnevne luči za osebni avto in bodo zadostovale tudi ponoči. Led žarnice 12v za avto podjetja Avto Minjon d. o. o. so oblikovane tako, da enakomerno osvetljujejo pot pred vami in omogočajo optimalno vidnost in varnost. Če se ne morete odločiti, katere led žarnice 12v za avto so najprimernejše za vas, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

LED LUČI Z NAPETOSTJO 12V

Led svetila za avtomobile v podjetju Avto Minjon d. o. o.

Led svetila za avtomobile so različnih tipov. Ponujamo na primer Fristom FT-030 led luči za avto (homologacija oziroma dokumentacija zanjo je priložena), meglenke ter sete led svetil za avtomobile. Celotna ponudba je na voljo na spletni strani, naši usposobljeni strokovnjaki pa vam zmeraj ponujajo možnost svetovanja.

led svetila Avto Minjon