Lepilni trakovi vseh vrst na voljo po ugodni ceni

Lepilni trak cenaLepilni trakovi so bistven element, ki ga potrebujemo pri lepljenju kartonskih škatel, le-te pa so najpogostejša embalaža, v katero zapakiramo izdelek. Preden se lotimo nakupa lepilnih trakov, moramo spoznati njihove vrste. Izbiramo lahko namreč med različnimi močmi lepljenja, različnimi dolžinami, širinami, barvami in drugimi lastnostmi. Eden izmed dejavnikov, ki ga je potrebno upoštevati pri nakupu, pa je seveda tudi cena lepilnega traku. Ker je na trgu na voljo več vrst trakov in ker je tudi število proizvajalcev dokaj veliko, se bomo pri nakupu srečali z različnimi ceniki. V podjetju Avto Minjon vam nudimo tudi tekstilne lepilne trakove. Ker so zadovoljne stranke vedno na prvem mestu, smo poskrbeli za ugodne cene in visoko kvaliteto izdelkov.

Lepilni trak - cena je odvisna od njegovih lastnosti

Cena povezovalnega traku za palete je tesno povezana z njegovimi lastnostmi, saj moramo vedeti, za katero vrsto lepilnega traku gre. Odločimo se lahko za standardne različice, danes pa so na voljo tudi potiskani trakovi, dvostransko lepljivi in barvni trakovi. Če je ugodna cena lepilnega traku za vas velikega pomena, potem smo v podjetju Avto Minjon pravi naslov za nakup. Embalažni lepilni trakovi iz naše ponudbe so kakovostni in imajo veliko moč lepljenja.

Lepilni trakovi s potiskom

Lepilni trakoviLepilni trakovi s potiskom so lahko odlična reklama za vaše podjetje, saj si bodo stranke vaše pakete zapomnile prav na podlagi lepilnih trakov. Prav tako se lahko pri tovrstnih trakovih izognemo morebitnemu odpiranju paketov, saj prekinitve v potisku zagotovo ni mogoče prikriti. Oglejte si ponudbo širokih lepilnih trakov in izberite najboljšo rešitev za vaše podjetje.

PAKIRNI TRAKOVI SO LAHKO NAREJENI TUDI IZ TEKSTILA