Lepilni trakovi za pakiranje (embalažni, pp itd.) po izredno ugodni ceni

Lepilni trakovi so le del naše ponudbe pakirnega materiala, v kateri boste našli vse, kar potrebujete za lažje in enostavnejše pakiranje. Naša ponudba pakirnega materiala in lepilnih trakov je je cenovno izredno ugodna, o tem se lahko prepričate tudi samo tako, da obiščete našo spletn stran in si ogledate artikle. Naša spletna trgovina je bogato založena z lepilnimi trakovi za pakiranje, med katerimi boste našli pp lepilni trak, embalažni lepilni trak, različne folije za pakiranje, lesen pakirni material in še veliko več.

embalažni lepilni trakovi

Avto Minjon d. o. o.: vse za pakiranje na enem mestu

Če iščete kvalitetne izdelke za pakiranje, lahko v spletni trgovini podjetja Avto Minjon d. o. o. dobite vse na enem mestu. V kategoriji embalažni trakovi boste našli embalažne lepilne trakove, maskirne trakove, papirne trakove in odvijalec za trakove. Embalažni lepilni trakovi so na voljo v različnih barvah (rjav, bel, rdeč, moder, rumen, prozoren itd.), dolžinah in debelinah. Maskirne in papirne trakove prav tako lahko izberete glede na želeno debelino. Poleg lepilnih trakov po ugodni ceni in ostalega pakirnega materiala pa boste pri nas našli tudi bogato založen avtomobilski, traktorski, kamionski, industrijski, tehnični in ličarski program. Naše podjetje v sedanji obliki deluje že od leta 2001, na vseh področjih pa stalno povečujemo obseg poslovanja. Iz osnovnega programa prodaje rezervnih delov za osebna, tovorna in kmetijska vozila smo razširili ponudbo glede na potrebe povpraševanja industrije v delu Slovenije, kjer se nahajamo. V zadnjem času se poslovanje oziroma oskrba industrije približuje kar 50 % celotnega poslovanja.

Lepilni trak za pakiranje: cena, ki navdušuje

Lepilni trak bo poskrbel, da bo pakiranje potekalo hitro in enostavno. Verjetno ni doma ali delavnice, ki ne bi potrebovala lepilnega traku. Ponujamo vam različne lepilne trakove za pakiranje, tako za domačo kakor tudi za industrijsko rabo. Izbira klasičnih embalažnih trakov za pakiranje je zelo pestra, kakor tudi izbira ostalih lepilnih trakov za pakiranje. Svoj nakup lahko hitro in enostavno opravite v naši spletni trgovini. Vse informacije o spletnem poslovanju in nakupovanju si lahko preberete na naši spletni strani. Če pa imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z lepilnimi trakovi, pp ali embalažnimi trakovi in ostalim pakirnim materialom, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v razumljivem času.

PONUDBA RAZLIČNIH LEPILNIH TRAKOVOV PO UGODNIH CENAH

Lepljenje različnih materialov s kvalitetnimi pp trakovi, embalažnimi trakovi itd.

Embalažni lepilni trak se večinoma uporablja za pakiranje oziroma zapiranje in lepljenje kartonskih škatel in embalaže. Pp papirni trak pa se uporablja za lepljenje velikih kartonov in embalaže, ki se po uporabi reciklira. Pp lepilni trak je ekološko neoporečen lepilni trak, ki ne onesnažuje okolja, primeren pa je za ročno lepljenje grobih in gladkih materialov. Pp lepilni trak je odporen proti vlagi in staranju in je odličen lepilni trak za pakiranje. Uporabljate ga lahko tudi pri višjih temperaturah, saj odlično prenašajo vročino. Cena lepilnih trakov je pri nas zelo ugodna, prepričajte se sami!

lepilni trak za pakiranje - cena

Ostala ponudba lepilnih trakov po ugodni ceni

Naša ponudba lepilnih trakov obsega tudi tekstilne lepilne trakove. Tekstilni lepilni trakovi so namenjeni za različno uporabo, na voljo pa so v različnih barvah, vzorcih in dimenzijah. Primerni so za lepljenje različnih materialov, tkanin, papirja, stekla itd. Tekstilni lepilni trak je izdelan iz poliestrskih vlaken, preko katerih je nanešena plast polipropilena. Omenjeni lepilni trak za pakiranje in povezovanje je izredno močan, ne rjavi, je odporen na vodo in ne poškoduje robov. Njegova najboljša lastnost pa je, da zelo dobro prenaša tresljaje. Če torej iščete najboljši pakirni material, lepilni trakovi in ostali trakovi za pakiranje so pri nas dostopni po zelo ugodni ceni, kvaliteta pa je zagotovljena. Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer lahko na enem mestu dobite vse za pakiranje, od lepilnih trakov pa vse do stretch folij in lesenega pakirnega materiala.