povezovalni trakovi cenaPovezovalni trakovi za primerno zaščito izdelka med transportom po ugodni ceni


V podjetju Avto minjon d. o. o . boste našli vse, kar potrebujete za kvalitetno pakiranje. Poleg ostale cenovno ugodne ponudbe, vam ponujamo številne povezovalne trakove, s katerimi boste učinkovito zaščitili izdelke med transportom ali pa povezali skupaj več kosov v eno enoto. Najpogosteje se povezovalni trakovi uporabljajo v papirni, lesni, kovinski ali betonski industriji. Oglejte si našo ponudbo povezovalnih trakov in ostalih pripomočkov, ki vam bodo olajšali delo pri povezovanju in pakiranju. Ponudba obsega kovinske in jeklene povezovalne trakove, pet in pp trakove za povezovanje, povezovalne trakove za palete, tekstilne in poliestrske povezovalne trakove.

ŠIROKI LEPILNI TRAKOVI

Povezovanje palet in lažjih izdelkov s kvalitetnim pp trakom za povezovanje

Pp trak za povezovanje ali polipropilenski povezovalni trak je najcenejši povezovalni trak v ponudbi. Primeren je za povezovanje lažjih izdelkov in palet. Ker so enostavni za uporabo, se uporabljajo v najrazličnejših industrijskih panogah. V naši ponudbi boste poleg pp trakov za povezovanje, ki so dostopni v beli in črni barvi, našli tudi kovinske in plastične sponke za pp povezovalni trak. Cena povezovalnih trakov je izredno ugodna, zato ne odlašajte in si oglejte našo ponudbo

Pestra ponudba tekstilnih in poliestrskih povezovalnih trakov ter ostalih pripomočkov

Povezovalni trakoviMed cenovno ugodno ponudbo boste našli tudi tekstilne in poliestrske povezovalne trakove ter sponke za tekstilni trak. Poliestrski povezovalni trakovi sodijo med najmočnejše povezovalne trakove, so mehki in se brez težav prilagodijo vsaki obliki izdelka. Na ta način bo izdelek popolnoma stabilen. V primerjavi z jeklenimi trakovi imajo kar nekaj prednosti: so cenejši, lažji, ne rjavijo in so lažji za uporabo. Za lažjo uporabo vseh povezovalnih trakov pa si lahko izberete tudi orodja in pribor za povezovanje pp trakov, poliestrskih trakov in trakov za povezovanje palet. Na voljo so različni baterijski in ročni napenjalci trakov pa tudi voziček za odvijanje povezovalnih trakov.