Medicinska pedikura se ukvarja s problematiko stopal in nohtov

Namen pedikure je poskrbeti za lepa in urejena stopala. Stopala so namreč eden najbolj obremenjenih delov telesa, ki jih še dodatno obremenjujejo dolgotrajno stanje in neudobna obutev. Dolgotrajno zanemarjanje stopal lahko privede do neprijetnih in tudi bolečih posledic, kot so trda koža na stopalih, otiščanci, kurja očesa, vraščeni, zadebeljeni in celo glivični nohti. Tem težavam pa klasična estetska pedikura ni kos, saj njihovo odpravljanje terja zahtevne postopke odstranjevanja in zdravljenja. Medicinska pedikura za zdravljenje teh tegob uporablja kirurške instrumente, pedikerji, ki jo izvajajo, pa so za to tudi strokovno usposobljeni in uporabljajo profesionalno opremo za pedikuro.

V pedikerskem salonu Lassana vam nudimo širok spekter kakovostnih storitev mokre pedikure, znani pa smo predvsem po zahtevni medicinski pedikuri. Tako klasična kot medicinska pedikura sta namenjeni tako moškim kot ženskam, ob pogledu na cenik storitev pa se lahko prepričate, da so vse naše storitve tudi cenovno ugodne.

 

PEDIKERSKI SALON LASSANA

 

Ugodna klasična in medicinska pedikura – preverite cenik storitev

Klasična pedikura vključuje nego za noge in stopala. Postopek se začne z namakanje nog v kopeli, ki mu sledi odstranjevanje trde kože, nato pa sta na vrsti še nega in oblikovanje nohtov. Po želji vam nohte tudi nalakiramo. Nudimo vam tudi geliranje nohtov. Medicinska pedikura pedikerskega salona Lassana Ljubljana zajema odstranjevanje trde kože na podplatih in odstranjevanje otiščancev in kurjih očes ali bradavic. Za korekcijo vraščenih nohtov uporabljamo posebno vzmetno sponko, ki jo izdelamo za vsak noht posebej. Učinkovitost in eleganca naših vzmetnih sponk je edinstvena, cenovno pa zelo ugodna. Prav tako vas sponka ne ovira pri vsakdanjih opravilih ali pri športu. Postopek medicinske pedikure zaključimo z oblikovanjem in lakiranjem nohtom, na voljo pa so tudi nege in masaže stopal.

 

Strokovno usposobljeni pedikerji bodo v štirih salonih Lassane poskrbeli, da bodo vaša stopala zdrava, lepa in urejena. Medicinska pedikura je na voljo v salonih na Dalmatinovi 11, Derčevi 31, Slovenski 27 in Zaloški 7. Medicinska pedikura pedikerskega salona Lassana Ljubljana vam je na voljo tudi v zavetju vašega doma. Naši pedikerji vas bodo namreč z veseljem obiskali tudi na domu ali bolnišničnem oddelku.

 

Ko vaša stopala potrebujejo intenzivno nego, na pomoč priskoči medicinska pedikura. Vabljeni ste v enega od pedikerskih salonov Lassana, kjer vas čaka učinkovita in ugodna pedikura. Za cenik storitev nas pokličite še danes. Vabljeni pa ste tudi na našo spletno stran! Potrebujete odstranitev kurjega očesa? Lassana je pravi naslov!

 

Lassana | Pedikura cenik, medicinska pedikura Ljubljana – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Cankarjeva cesta 3
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 422 46 40
Seznam fraz
pedikura cenik, medicinka pedikura Ljubljana
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA