Pošlji povpraševanje

V ponudbi imamo kvalitetne varilne aparate CO2, MMA in tig

Varilni aparati, ki jih najdete v ponudbi našega podjetja Pretent so izdelani iz kvalitetnih materialov. Uporabljate jih lahko pri različnih vrstah varjenj na mnogih kovinah. Nudimo tri vrste varilnih aparatov, primerne za široko uporabo. Varilni aparati CO2 se uporabljajo pri varjenju vseh materialov. CO2 varjenje poteka z neoplaščeno žico v zaščitni atmosferi plinov. Značilnost varilnih aparatov MMA je preprostost uporabe. Pri MMA varjenju je vzpostavljen električni oblok, ki začne taliti varjenec ter elektrodo. Uporaba MMA aparatov je zelo razširjena, ta vrsta varjenja je najbolj uporabna na področju vzdrževanja pa tudi popravljanja. Varilni aparati tig so namenjeni varjenju tankih materialov. Postopek tig poteka z dodajanjem ali pa brez dodajanja materiala. Tig postopek varjenja predstavlja najboljšo rešitev na mestih, kjer je zvar viden.

Postopek mig mag varjenja poteka z neoplaščeno elektrodo, v prisotnosti različnih plinov

Mig mag varjenje poteka na dva načina. Varilni aparati mig predstavljajo način varjenja z neoplaščeno elektrodo ob uporabi inertnega plina, ki z varjenjcem ne reagira. Pri varjenju lahkih kovin ter njihovih zlitin se uporablja plin argon, pri varjenju nerjavečih kovin ter legiranega jekla pa se uporablja mešanica argona ter kisika. Postopek mag je varjenje z neoplaščeno elektrodo v prisotnosti aktivnega plina, ki reagira z varjencem. Uporablja se mešanica argona, kisika ter CO2, ki je primerna za varjenje navadnega in nizko legiranega jekla.

Varilni aparat mig magVarilna oprema za zaščito

Varilni aparati CO2 so na voljo v različnih modelih, ki so za osebno in profesionalno rabo

V našem prodajnem programu so varilni aparati CO2, primerni za osebno in profesionalno uporabo. Varilni aparati so dobavljivi v razponu od 180 – 600A. Poleg njih nudimo tudi varilni aparati mig mag z inverterskim ali transformatorskim izvorom, z ločeno omarico ter dvo oziroma štirikolesnim pogonom. V primeru, da se varilna oprema uporablja v industrijske namene, je zanjo na voljo tudi hladilni sistem. Če niste povsem prepričani kateri aparat za varjenje bi bil najbolj uporaben v vašem podjetju, vam v podjetju Pretent nudimo možnost, da napravo pred nakupom testirate.