Pošlji povpraševanje

Prodaja profesionalnih elektro varilnih aparatov inverter

V podjetju Pretent d.o.o. se ukvarjamo s prodajo varilnih aparatov in ostalih strojev, orodja ter opreme za obdelovanje kovin. Našim strankam ponujamo širok izbor kvalitetnih varilnih aparatov inverter, za varjenje različnih materialov. Inverterske varilne aparate je mogoče uporabljati tako v domačih delavnicah za ljubiteljsko varjenje, kot v najrazličnejših vejah industrije za profesionalno rabo. Velika izbira zagotavlja vsaki stranki, ki potrebuje inverterski ali kateri drugi varilni aparat, da bo zagotovo našla tistega, ki ga bo lahko uporabila za določeno vrsto varjenja. Zato je pred nakupom varilnega aparata inverter izjemno pomembno, da premislite če res potrebujete takšen tip, ali bi bil za vas bolj uporaben kateri drugi. Le tako boste namreč lahko izbrali pravilni varilni aparat ac dc za vas.

Ker smo se v našem podjetju specializirali za najrazličnejše elektro varilne aparate, se lahko z vsemi vprašanji obrnete na nas, saj našim strankam nudimo tudi strokovno svetovanje. Želimo, da kupci zadovoljno zapustijo naše prostore in so, tudi ko začnejo z delom, še vedno prepričani, da so izbrali pravi AC DC varilni aparat. V kolikor imate težave pri izbiri elektro varilnega aparata, se torej obrnite na nas - naši strokovni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali. Pri tem naj omenimo še to, da smo generalni zastopniki svetovno poznanih in priznanih proizvajalcev najrazličnejših tipov varilnih aparatov in da imamo bogato zalogo, ki jo lahko hitro prilagodimo naročnikom, tudi če imajo ti specifične želje in zahteve. Prav tako opravljamo kakovostne servisne storitve in imamo na zalogi vse potrebne nadomestne ter potrošne dele, ki jih boste potrebovali za inverter ali katerikoli drugi varilni aparat.

Varilni aparati ac dc

Varilni aparati za obločno varjenje

Varilni aparati za avtogeno varjenje, včasih poznano kot plamensko

Varilni aparat je obvezna oprema v vsaki delavnici, kjer se obdelujejo kovine. V našem podjetju nudimo pestro izbiro varilnih aparatov za varjenje aluminija, železa in nerjaveče pločevine. Izbirate lahko med varilnimi aparati AC DC za TIG varjenje, z močjo 180A do 350 A, elektro varilnimi aparati, varilnimi aparati za avtogeno varjenje in mig mag ter mma varilnimi aparati. Varilni aparati za avtogeno varjenje so energetsko neodvisni (avtogeni), saj za svoje delovanje potrebujejo plin, ki jim z izgorevanjem nudi dovolj visoko temperaturo. Ta najstarejši postopek se imenuje plamensko varjenje in velja za enega najstarejših. Inverterski AC DC varilni aparati, pa prav nasprotno, za svoje delovanje potrebujejo električno energijo. S pomočjo AC izmeničnega toka, je z varilnim aparatom inverter mogoče variti titan, aluminij in njegove zlitine, s pomočjo DC enosmernega toka pa boste lahko varili barvne kovine ter navadno ali nerjaveče jeklo. Vsi elektro varilni aparati (inverter AC DC, MIG MAG…) so v našem podjetju na zalogi, tako da je dostava hitra, ponudba kvalitetna in zadovoljstvo strank veliko. Cena varilnih aparatov inverter se seveda razlikuje od tega ali je aparat namenjen za profesionalno ali domačo rabo, v vsakem cenovnem razredu pa boste lahko izbirali med lepim številom varilnih aparatov.

Kakovostni varilni aparati za obločno varjenje po konkurenčnih cenah

Če se boste lotili ročnega varjenja, je varilni aparat za obločno varjenje za vas kot naročen. Pri delu boste potrebovali oplaščeno odtaljivo elektrodo, ki s pomočjo električnega toka (enosmernega ali izmeničnega) ustvari oblok med varjencem in elektrodo. Ker se elektroda, s pomočjo varilnega aparata za obločno varjenje tali, se oba dela zvarita. Žlindra, ki pri tem nastaja var zaščiti in preprečuje, da bi se ta ohladil prehitro. Takšno varjenje je enostavno in vsestransko, zato je najpogostejše pri vzdrževalnih in popravljalnih delih ter nepogrešljivo v mnogih industrijskih proizvodnjah. Skoraj zagotovo boste varilni aparat za obločno varjenje srečali pri varjenju jeklenih konstrukcij, prav tako pa ga mnogi ne bi zamenjali za delo z bakrenimi, aluminijastimi, nikljevimi in sivimi zlitinami.

Elektro varilni aparatInverterski varilni aparat

Varilni aparati inverter - sanje vsake delavnice

V podjetju Pretent so na voljo kvalitetni inverterski varilni aparati. Varilni aparati inverter so prenosne naprave za varjenje z enosmernim varilnim tokom in prinašajo izjemno dobre rezultate – natančne in kakovostne vare. Pomembna stvar za vas je, da smo generalni zastopnik priznanih proizvajalcev inverterskih varilnih aparatov, tako da poleg prodaje, zagotavljamo tudi strokovne servisne storitve ter nudimo nadomestne dele. Odsvetujemo vam nakup inverterskega (ali drugega) varilnega aparata neznanega proizvajalca, saj pogosto nastopijo težave z nadomestnimi deli, ko se ti pokvarijo. Bolje je odšteti kakšen evro več in kupiti garantirano kvaliteto. Obiščite nas in se prepričajte o kakovosti varilnih aparatov ac dc, elektro varilnih aparatov in varilnih aparatov za obločno varjenje, po konkurenčnih cenah in za ugodne plačilne pogoje.

NUDIMO VAM SERVIS VARILNIH APARATOV