Pošlji povpraševanje

Varilni aparati CO2 proizvajalca Fronius - vodilni na trgu

Varilni aparati CO2 se danes uporabljajo predvsem za tako imenovano CMT varjenje, ki ga je razvilo podjetje Fronius. Gre za sodoben obločni varilni proces oziroma za nekakšno nadgradnjo klasičnega MIG-MAG postopka in MIG pulznega varjenja, pri katerem je zagotovljena maksimalna kontrola nad toploto in geometrijo vara. Varilni aparati CO2 nam omogočajo varjenje tanjših pločevin, saj ne prihaja do deformacij delovne površine. Fronius je tako razvil način, ki omogoča enostavno in ugodno združevanje pločevine in plastike. Z uporabo varilnega aparata CO2 lahko varimo tudi črno pločevino in sicer z uporabo varilnega plina - 100% CO2. Varilni aparati Fronius predstavljajo najbolj optimalno rešitev na trgu, zato se zanje odloča vse večje število uporabnikov. Potem imamo tukaj še varilne aparate Kemppi in Elektro Maschinen, ki so prav tako produkt priznanih proizvajalcev. Varilne aparate Fronius CO2 si lahko ogledate tudi v naši ponudbi.

Varilni aparati Fronius CO2 - najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Varilni aparati Fronius CO2 uporabniku zagotavljajo najboljšo razmerje med kakovostjo in ceno, sledijo pa jim tudi Kemppi in Elektro Maschinen. CO2 varilni aparati omenjenega proizvajalca nam omogočajo doseganje odličnih varilnih rezultatov, česar se zavedamo tudi v podjetju PRETENT, v katerem vam nudimo CO2 varilne aparate. Podjetje smo razvili leta 1990, danes pa strankam nudimo hitre in kvalitetne storitve ter vrhunske varilne aparate, tudi CO2 znamke Fronius in druge. Ena izmed prednosti, s katerimi se brez dvoma lahko pohvalimo je ta, da imamo večino naprav vedno na zalogi, kar velja tudi za CO2 varilne aparate. Uporabnikom nudimo celovite storitve, kar pomeni, da jim svetujemo že pred samim nakupom. Če torej ne veste, ali bi izbrali Fronius, Kemppi ali Elektro Maschinen, povprašajte o tem naše strokovnjake, ki bodo z vami delili svoje mnenje in izkušnje. Poleg brezplačnega svetovanja vam nudimo tudi servis in rezervne dele, zato boste na enem mestu našli prav vse, kar potrebujete za varjenje. V naši ponudbi boste zasledili varilne aparate TIG AC/DC in mnoge druge. Vse je odvisno od tega, kaj pravzaprav iščete.

varilni aparati

varilni aparat fronius co2

Zakaj so CO2 varilni aparati Fronius med najboljšimi?

CO2 varilni aparati Fronius so primerni tudi za varjenje črne pločevine, že samo ime pa nam pove, da se pri tem uporablja zaščitni plin CO2. CO2 je čist, varilni aparat pa vsebuje specializiran program za varjenje črne pločevine. Ker gre za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, so naprave Fronius med vodilnimi na trgu. Na tem mestu je potrebno omeniti še proizvajalca Kemppi, ki ga poznamo kot svetovnega proizvajalca za obočno varjenje. Danes nam Kemppi nudi mnoge inovativne rešitve na tem področju, kar velja tudi za Fronius in Elektro Maschinen. Izdelki omenjenih proizvajalcev so visoko kakovostni, maksimalno uporabni in zanesljivi za uporabo, proizvajalci pa prav tako niso pozabili tudi na njihov dizajn, ki ga je moč opaziti tudi pri CO2 varilnih aparatih in TIG AC/DC.

Nakup CO2 varilnega aparata v našem podjetju

Zakaj se za nakup CO2 varilnega aparata odločiti prav v našem podjetju? Ker imamo izdelke vedno na zalogi, ker tudi sami skrbimo za odlično razmerje med kakovostjo in ceno in nenazadnje tudi zato, ker vam nudimo naprave priznanih proizvajalcev Fronius, Kemppi in Elektro Maschinen. Proces varjenja še nikoli ni bil tako enostaven. Poleg CO2 varilnih aparatov Fronius boste v naši ponudbi našli tudi TIG AC/DC in aparate za druge načine varjenja, z uporabo katerih vam je kakovost zvara brez vsakega dvoma zagotovljena.CO2 varilni aparati

Fronius z ugodno ceno

Če iščete ugodno ceno CO2 varilnih aparatov in si želite celovite storitve, nas obiščite v podjetju PRETENT. Poskrbeli smo za mnoge zadovoljne stranke in prepričani smo, da boste z našimi aparati zadovoljni tudi vi. Veselimo se vašega obiska.