Pošlji povpraševanje

Inverterski, prenosni varilni aparat ali CO2 - tudi kombinirane izvedbe

Varilni aparati CO2 oz. inverterski varilni aparati , ki jih lahko najdete v naši ponudbi, so najvišje kvalitete, in dobavljivi po izjemno konkurenčnih cenah. Ponujamo vam inverterske varilne aparate, prenosne varilne aparate, kombinirane varilne aparate, varilne aparate mig mag, varilne aparate tig... Varilni aparati CO2 ter vsi drugi, npr. inverterski varilni aparati, ki so vam na voljo pri nas, spadajo tudi v najvišji kvalitetni razred. Varilni aparat CO2, je primeren tako za profesionalno in industrijsko, kot za domačo rabo. Sam nakup varilnega aparata CO2 (ne glede na to ali je ta inverterski ali ne), je odvisen od predznanja varilca in od njegovih potreb, oz. od dela, ki ga namerava izvajati. 

Naše podjetje Pretent d. o. o. je bilo ustanovljeno na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja, zato si upamo trditi, da vemo o varilnih tehnikah, aparatih, opremi… praktično vse. Ves čas delovanja si prizadevamo za kar najvišjo kakovost, ki jo lahko ponudimo strankam ter vzdržujemo resen profesionalen pristop, saj jih lahko le tako v popolnosti zadovoljimo. Popolnost pa je vsekakor ideal, h kateremu venomer težimo. Čeprav so razmere na trgu čedalje bolj zahtevne, smo vedno korak pred konkurenco. Svoje znanje nenehno nadgrajujemo in sledimo tehnološkemu napredku tako na domačih, kot na tujih trgih. Zato smo postali ter ostali številka ena v Sloveniji, kar se tiče dobave nove in rabljene varilne tehnike. Poleg prodaje, pa strankam nudimo izobraževanje in strokovno svetovanje ter možnost preizkusa varilnega aparata CO2, inverterskega, kombiniranega ter vseh ostalih, ki jih imamo v ponudbi. Svoj nabor proizvodov in storitev venomer širimo.

inverterski varilni aparat ali co2varilni aparatInverterski varilni aparat co2Varilni aparati

V ponudbi boste zase zagotovo našli ustrezni varilni aparat CO2

Varilne aparate, npr. varilne aparate CO2, inverterske varilne aparate, prenosne varilne aparate oz. kombinirane varilne aparate (npr. inverterski varilni aparat ali CO2), ki jih boste dobili pri nas, so v različnih kakovostnih in cenovnih razredih. Tako boste ob prihodu k nam zadovoljni, če ste iz industrije, profesionalnega sektorja ali pa domači uporabnik, saj vam bomo svetovali, kateri model oz. način varjenja je za vas primeren. Varilni aparat CO2 je mogoče uporabljati na dva različna načina, pri katerih potrebujete plin in neoplaščeno varilno žico. Postopka se imenujeta MIG in MAG, v glavnem pa se razlikujeta glede na plin, ki se pri določenem načinu uporablja.

Pri MIG postopku, inverterski varilni aparat potrebuje inertni plin argon, s katerim je mogoče variti jeklo, nerjavno jeklo, lahke kovine ter njihove zlitine, legirana jekla in mnoge druge materiale večjih debelin. MIG – inverterski varilni aparat vari hitro in enostavno ter ustvarja kakovosten in čisti zvar, da odstranjevanje žlindre ni potrebno. Zaradi njegove univerzalnosti, je nakup inverterskega, prenosnega varilnega aparata MIG MAG zagotovo dobra odločitev tako za profesionalce, kot za ljubiteljske varilce. Tudi delavci v obrtnih delavnicah, kot so avtokleparske, si dela brez prenosnega inverterskega varilnega aparata ne morejo predstavljati, zato lahko za mnenje vprašate tudi njihove zaposlene, ki vam bodo s prve roke opisali njihove dobre lastnosti.

Varilni aparati CO2 inverterski - tudi kombinirani

Inverterski varilni aparat CO2 in kakovostno MAG varjenje

Pri MAG postopku varjenja vam bo zagotovo dobro služil varilni aparat, ki za svoje delovanje potrebuje aktivni plin CO2 in neoplaščeno elektrodo. CO2 bo reagiral z varjencem in vas navdušil z rezultatom. Z inverterskim varilnim aparatom CO2, boste sistematično in natančno prišli do končnega izdelka visoke kakovosti. Pri varjenju po MAG postopku se boste lahko lotili dela z navadnim in nizko legiranim jeklom. Ne glede na to ali boste varili s kombiniranim varilnim aparatom, ali inverterskim CO2, pa vedno najprej pomislite na varnost in se pri delu dobro zaščitite. V naši ponudbi lahko najdete vso potrebno zaščitno opremo, ki bo poskrbela za maksimalno zaščito vaših oči, obraza, rok in ostalih delov telesa, ki so pri varjenju najbolj izpostavljeni.

Za varilne aparate CO2, prenosne ali kombinirane, nudimo servis

Varilni aparat, ki ga boste kupili pri nas, bomo redno servisirali in po potrebi popravljali, saj naši strokovnjaki svoje delo dobro obvladajo. Naš cilj je, da so pri nas stranke vsestransko zadovoljne in da se rade vrnejo. V ponudbi imamo vse kar potrebujete za varjenje, na spletni strani pa si oglejte še ostalo ponudbo. Varilne aparate CO2, inverterske, prenosne, kombinirane in druge, vam nudimo za ugodne cene in po prijaznih plačilnih pogojih.