Pošlji povpraševanje

Varilni aparat inverter TIG, ali varilni aparat CO2?

Varilni aparat inverter (inverterski varilni aparat), kot so inverterski varilni aparat TIG (AC/DC), MIG MAG, MMA ter kombinirani varilni aparati, sestavljajo našo bogato ponudbo varilnih aparatov in z njimi povezane opreme. Varilni aparat inverter TIG (inverterski varilni aparat), ki omogoča varjenje po TIG-DC postopku in ga najdete na naši spletni strani, vas bo zadovoljil z visoko kakovostjo ter možnostjo vžiga varilnega obloka z dotikom. Namenjen je za zahtevnejša in večja dela na gradbiščih, s katerimi običajno varijo nerjaveče konstrukcije. Prenosni inverterski varilni aparat TIG omogoča varjenje z enosmernim tokom, za varilce privlačni lastnosti pa sta njegova izjemno nizka teža in precej velika moč.

Inverterski varilni aparat TIGInverterski varilni aparat CO2

Kateri varilni aparat izbrati? Inverterski varilni aparat TIG ali CO2?

Prenosni inverterski varilni aparat MMA, namenjen za obločno varjenje z oplaščeno elektrodo, je univerzalen varilni aparat, od katerega lahko pričakujete povprečne ali vrhunske zvare, uporabljajo pa ga lahko tako izkušeni varilci, kot začetniki, saj se je mogoče z njim hitro in enostavno naučiti varjenja. Inverterski varilni aparati ali CO2, so aparati, ki jih boste pogosto našli v domačih delavnicah, čeprav za varjenje z varilnim aparatom CO2, potrebujete jeklenko s plinom oz. ogljikovim dioksidom. Kljub temu pa jih mnogi, ki so dela z njimi vajeni, ne bi zamenjali za katerekoli druge. Seveda pa je potrebno vedeti, kdaj izbrati inverterski varilni aparat ali CO2, saj mora biti le-ta prilagojen delu in potrebam posameznikov. Večina varjenj poteka s pomočjo dodajanja materialov, ki jih je potrebno prilagoditi osnovnemu. Njihovo delovanje je zaščiteno pred termično preobremenitvijo, saj v primeru pregrevanja inverterski varilni aparat sam prekine tokokrog in javi uporabniku, da je do obremenitve prišlo. 

V podjetju Pretent d. o. o. smo ponosni na to, da naše podjetje uspešno deluje že od leta 1990. Ponašamo se z bogatimi izkušnjami in odličnim znanjem, s pomočjo katerega so naše stranke deležne le najboljšega. Ob našem dolgoletnem delu smo postali največji ponudnik varilne opreme, oziroma tehnike v Sloveniji, saj lahko v naši ponudbi najdete vse kar se tiče varjenja: varilne aparate CO2, inverterske varilne aparate TIG, MMA, MIG MAG, zračne plazme, točkovne aparate in varilne pripomočke. Poleg tega se lahko razgledate po varilnih maskah in ostali zaščitni opremi, ki jo boste potrebovali ne glede na to ali boste uporabljali varilni aparat inverter CO2 ali kateregakoli drugega. Kljub temu, da smo majhno družinsko podjetje, je naša vrsta artiklov in storitev, ki vam jih ponujamo, čedalje bolj izpopolnjena.

Varilni aparat inverter in drugi aparati za različne postopke varjenja

Če potrebujete varilne aparate inverter (inverterski varilni aparati), kot sta inverterski varilni aparat tig in inverterski varilni aparat 200a, vam z veseljem postrežemo z bogato ponudbo artiklov, ki so primerni za uporabo profesionalcev, v industriji, ali pa z artikli, ki jih je vesel vsak domači mojster. V našem velikem skladišču se najde za vsakogar nekaj. Pogosto se naše izkušenejše stranke rade odločijo za nakup kombiniranega varilnega aparata, saj poleg vrhunske kakovostni nudimo tudi zelo konkurenčne cene.

Kombinirani, prenosni inverterski varilni aparati so prijazni za uporabo, saj imajo digitalne nadzorne plošče, ki v vsakem trenutku nudijo vse potrebne podatke pregledno, izpisane na LCD zaslonu. Z varilnim aparatom inverter je mogoče izvajati več različnih postopkov varjenja, zaradi česar so uvrščeni med zelo iskana osnovna sredstva profesionalnih in izkušenejših ljubiteljskih varilcev. Varilni aparati inverter sodijo v novo generacijo varilne tehnologije in so odlično obnesejo pri varjenju nerjavečih, ogljikovih in nizko legiranih jekel, prav tako pa so nepogrešljivi pri varjenju aluminija in jekla.

Varilni aparat inverter

Inverterski varilni aparati z vrhunskim servisom - rabljeni

Varilni aparat inverter TIG (inverterski varilni aparat ali co2), ki ga lahko najdete pri nas, so brezhibni, četudi so rabljeni. Naš servis je namreč zavidanja vreden, saj je najboljše, s čimer se lahko pohvalimo. Zaposlujemo visoko in strokovno usposobljen kader, ki svoje znanje neprestano nadgrajuje, se redno šola in izobražuje pri najboljših svetovnih proizvajalcih varilne opreme in aparatov, zato so pri svojem delu hitri in učinkoviti ter izjemno natančni. Če se boste odločili za nakup, bomo poskrbeli, da bo vaš inverterski varilni aparat TIG ali varilni aparati co2 dobro servisiran, njegov nakup pa bo v skladu z vašimi potrebami za delo. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani in si pripravite vprašanja, ki vas zanimajo. Z veseljem vam bomo svetovali.