Pošlji povpraševanje

Varilni aparati CO2 zagotavljajo najboljšo kakovost varjenja


Pretent d.o.o., je majhno družinsko podjetje, ki domuje na Cesti na Brdo 85 v Ljubljani in je sinonim za prodajo kakovostnih varilnih aparatov na žico. Varjenje je proces, pri katerem spajamo dve ali več kovini v eno celoto, katerih značilnosti se morajo ujemati z varjenimi materiali. Končni produkt pri varjenju je kakovosten zvar, ki lahko služi kot končni izdelek ali kot pol izdelek za nadaljno uporabo. Varjenje najdemo v različnih vrstah industrije, varilne aparate na žico pa tako v domačih delavnicah, kjer se uporabljajo za domača opravila pa vse do profesionalnih podjetij, kjer so varilni aparati nujna stvar za kakovostno in natančno delo. Smo eni vodilnih prodajalcev varilnih aparatov v Sloveniji, od leta 1990 naša ponudba varilnih aparatov CO2 temelji na strokovnih, hitrih in kvalitetnih storitvah, kar nas uvršča med največje ponudnike varilne opreme v Sloveniji. Izbirate lahko med enofaznimi ali dvofaznimi varilnimi aparati za obločno varjenje, varilnimi aparati na elektrode in žico ali pa na varilne aparate mig mag in tig. Naše stranke so izjemno zadovolje z varilnimi aparati na žico in CO2 in zagotavljamo vam, da bodo prepričali tudi vas.V kolikor vas zanima več o varilnih aparatih na žico nas kontaktirajte in naši strokovnjaki na drugi strani linije vam bodo z veseljem pomagali in vam odgovorili na vasa vprašanja, lahko pa se oglasite tudi osebno, kjer bomo skupaj rešili vse dileme in prepričani smo, da boste našli najboljši varilni aparat na elektrode za vaše delo.

Varilni aparati za obločno varjenje Pretent

Varilni aparati CO2 mma

Varilni aparati CO2 - prodaja, servis in rezervni deli


V podjetju nudimo našim strankam širok izbor varilnih aparatov na žico in CO2, od profesionalnih za profesionalno rabo, varilnih aparatov na žico za industrijsko rabo ter aparatov in opreme primerne za domačo uporabo v delavnici. Naša pomembna prednost je, da imamo vse varilne aparate na žico ali eleketrode na zalogi, od varilnih aparatov za obločno varjenje do enostavnejših aparatov. Poleg varilnih aparatov na žico ali varilne aparate CO2 lahko najdete tudi ostale stroje, orodje in opremo za obdelovanje kovin. Nudimo vam ugoden in kakovosten servis vseh znamk, obenem pa smo pooblaščeni servis za znamke CEA, STEL in JASIC. Servis opravljamo na sedežu podjetja, po dogovoru pa odidemo tudi na teren. Zagotavljamo hiter in kakovosten servis, tako da ste ob nakupu varilnih aparatov lahko popolnoma brezskrbni, saj vam ob morebitnih težavah takoj priskočimo na pomoč in rešimo morebitne probleme. Za vse varilne aparate na elektrode prodajamo tudi rezervne dele, tako da našim strankam poleg prodaje varilnih aparatov zagotavljamo celovito storitev, ki je prepričala že marsikaterega skeptika in verjamemo, da bo prepričala tudi vas. Kakovostni varilni aparati na žico vam bodo spremenili pogled na varjenje in varjenje bo postalo veliko bolj zabavno, obenem pa še vedno hitro, natančno in učinkovito.


PREVERITE PONUDBO TIG VARILNIH PRIPOMOČKOV

Varilni aparati za obločno varjenje mma 180 A do 600 A

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi mma varilnimi aparati za obločno varjenje, ki so lahko enofazni ali trofazni za varjenje z elektrodami, ki so debele od 1m6 do 6 mm. Na spletni strani lahko najdete tako varilne aparate na žico, varilne aparate na elektrode, ter mig mag varilne aparate. Varilni aparati za obločno varjenje so primerni za profesionalno uporabo, obenem pa imamo vse varilne aparate za obločno varjenje na zalogi. Zagotovite si svojega še danes. Izbirate lahko tudi med prenosnimi varilnimi aparati, ki kot že ime pove zagotavljajo enostavno prenašanje, narejeni so iz lahkih materialov in tako primerni za vse tiste, ki delajo na terenu, seveda pa jih lahko brez problema posodite tudi svojim sosedom, prijateljem ali sodelavcem. V kolikor želite bolj stacionarni varilni aparat imamo tudi za vas rešitev, saj zagotavljamo izjemno kakovostne varilne aparate na žico, ki jih boste lahko uporabljali v svoji domači delavnici ali v podjetju.


Varilni aparati na elektrode po ugodni ceni

V podjetju Pretent imamo na voljo pestro izbiro varilnih aparatov na elektrode in žico, ki jih odlikuje izjemna kvaliteta, obenem pa smo pozorni na to, da je cena primerna za kakovost, ki jo dobite. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato vam zagotavljamo le najboljše po ugodni ceni. Ob nakupu varilnih aparatov na elektrode, bi vas radi zgolj opozorili, da je ob ravnanju z varilnimi aparati potrebno nisiti zaščitno obleko, saj lahko prepreči poškodbe od morebitnih zapletih ali napakah. Za več informacij nas kontaktirajte.