Pošlji povpraševanje

Varilni aparat - prenosna naprava za varjenje različnih kovin


Pretent d.o.o., je majhno družinsko podjetje z bogato poslovno tradicijo, ki se že od leta 1990 ukvarja s prodajo kvalitetnih varilnih aparatov ter ostalih strojev, opreme ter orodja za obdelovanje kovin. Naša ponudba zajema kvalitetne varilne aparate inverter, storitve pa so hitre, strokovne in kvalitetne, kar nas uvršča med največje ponudnike varilne tehnike in opreme v Sloveniji. Izbirate lahko med različnimi prenosnimi varilnimi aparati v različnih cenovnih razredih, od profesionalnih varilnih aparatov inverter za profesionalno rabo, do cenejših varilnih aparatov za delo v domači delavnici. Kot že ime pove je glavna prednost prenosnih varilnih aparatov v njihovih enostavnosti za uporabo, saj so odlična rešitev za delo na terenu, narejeni iz lahkih in kakovostnih materialov, obenem pa jih lahko zaradi njihove praktičnosti posodimo sosedom ali prijateljem. Njihovo nasprotje so stacionarni varilni aparati, ki so primerni za kakovostno delo v delavnicah, aparatov ne morete prestavljati, vendar boste z njimi dosegli resnično odlične rezultate in vaše stranke bodo navdušene nad rezultati. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje glede nakupa varilnih aparatov nas kontaktirajte po telefonu in emailu ali se oglasite v naši poslovalnici in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri varilnega aparata, ki je primeren za vas in vaše delo.

Varilni aparat inverter mag

Varilni aparat mag

Varilni aparati različnih cenovnih razredov in namena

Pred nakupom varilnega aparata je izjemno pomembno, da se odločite za kakšen namen potrebujete varilni aparat in koliko ste pripravljeni plačati za njega. V naši ponudbi lahko izbirate med mma, tig in mig mag varilnimi aparati. Gre za vsestranske inverter varilne aparate, ki nam omogočajo varjenje razilčnih vrst materialov, obenem pa nam zagotavljajo najboljše možne rezultate in visokokakovostne zvare v obliki končnih izdelkov ali pa pol izdelkov za nadaljno uporabo. Prepričani smo, da boste nad našimi varilnimi aparati navdušeni, saj so primerni tako za delo v domači delavnici kot tudi za profesionalna podjetja, ki želijo le najboljše rezultate. Z varilnimi aparati mig mag lahko obdelujete nelegeirana in nizko legirana jekla, neželezne kovine, pomembno je le, da izberete primeren pulz. Mig Mag aparati so CO2 varilni aparati od 180A do 600A z inverterskim ali transformatorskim izvorom, lahko pa imate tudi ločeno omarico in dvo ali štirikolesni pogon. Če aparat uporabljate za industrijsko uporabo, vam je na voljo hladilni sistem. MMA so aparati za elektroobločno varjenje, enofazni ali trofazni za varjenje z elektrodami debeline 1,6 do 6 mm. Večino varilnih aparatov imamo na zalogi, tako da so dobavljivi v najkrajšem možnem času in boste lahko v parih dneh od naročila že varili z novim varilnim aparatom. Skrb za stranke je naše poslanstvo in verjamemo, da boste nad našim delom navdušeni.

Varilni aparati inverter - strokovni servis in rezervni deli

Naše podjetje je generalni zastopnik za prodajo inverter varilnih aparatov različnih svetovno priznanih znamk, vse varilne aparate pa lahko pred nakupom tudi brezplačno stestirate. Test je pomembna stvar, saj lahko le v praksi vidite, kako se posamezen aparat obnaša in ali je primeren za vaše delo, ki ga opravljate.  Poleg tega v našem podjetju nudimo tudi vso podporo pri strokovnih servisih varilnih aparatov in nakupu rezervnih delov, kar zaokroži celovito ponudbo. Celovita ponudba je naša glavna prednost, saj na enem mestu dobite vse od prodaje varilnih aparatov do servisiranja pokvarjenih aparatov pa tudi rezervne dele, ki jih potrebujete, da bo aparat brezskrbno delal. Hitra odzivnost, strokovnost in kvaliteta so prepričali že veliko naših strank in upamo, da se jim boste pridružili tudi vi. Zagotovite si svoj prenosni varilni aparat tudi vi. Najdete nas na Cesti na Brdo 85 v Ljubljani, kjer so vam naši strokovnjaki na voljo za morebitna vprašanja.


Varilni aparati zahtevajo zaščitno obleko

Varjenje je v osnovi varno opravilo, a lahko ob manjši napaki privede tudi do različnih poškodb zato je nujno, da nosite kakovostno zaščitno obleko, pod katero sodijo tako čelada oziroma vizir, zaščitni zgornji del obleke, zaščitne hlače, obutev in rokavice. Za varjenje je potrebno veliko znanja, a je obenem ključno, da se znamo tudi ustrezno zaščititi, to pa je ključ do uspešnega in mirnega dela, ki bo prineslo rezultate na trgu dela. Verjamemo, da boste nad našimi prenosnimi varilnimi aparati in aparati za delavnico navdušeni in vam bodo spremenili pogled na varjenje, ki je najpogostejše oblikovanje kovin pri nas. MI so pravi naslov za prodajo varilnih aparatov zato nas obiščite in se prepričajte.

VEČ O VARILNIH APARATIH CO2