Pošlji povpraševanje

Varilni aparat CO2 in inverter ter njihova uporaba v praksi

Varilni aparat CO2 danes uporabljamo za CMT način varjenja, pri katerem uporabljamo varilni plin 100% CO2. Naprave oziroma proces nam omogočajo enostavno in ugodno združevanje pločevine in plastike, primerno pa je tudi za varjenje črne pločevine in aluminija v avtomobilski industriji, kjer se varilni aparat CO2 tudi najpogosteje uporablja.

Varjenje z varilnimi aparati

Najprej pa moramo še omeniti, da pravzaprav poznamo dva načina varjenja. Prvi način predstavlja elektroobločno varjenje, drugi način pa MIG-MAG postopek s pritiskom. Pri vsem tem uporabljamo različne varilne aparate, med drugim poznamo tudi CO2 in inverter, na voljo pa so tudi varilni aparati na žico brez CO2. Ker pri tako veliki ponudbi na trgu včasih ne vemo, kaj naj izberemo, je najbolje, da se o tem pogovorimo s strokovnjakom. Varilne aparate CO2 in inverter najdete tudi v naši široki ponudbi. Za vaše zadovoljstvo poskrbimo s pestro ponudbo, ki jo sestavljajo priznani proizvajalci opreme za varjenje.

NUDIMO TUDI RABLJENO OPREMO

Varilni aparat inverter in varjenje z oplaščeno elektrodo

Kadar govorimo o varilnem aparatu inverter, moramo omeniti tudi varjenje z oplaščeno elektrodo oziroma ročno obločno varjenje, pri katerem gre za povsem univerzalen postopek, primeren za močnejše konstrukcije. Če torej CO2 varilne aparate uporabljamo za varjenje pločevine in plastike, se varilni aparati inverter uporabljajo za močnejše konstrukcije. Gre za enega najbolj razširjenih postopkov varjenja, saj priprava zvara ni zelo zahtevna, varilna oprema pa je precej enostavna.

MIG-MAG varilni aparat inverterTako inverter, kot tudi CO2 varilne aparate in takšne na žico brez CO2 lahko najdete v ponudbi, ki smo jo za vas pripravili v podjetju Pretent. Številne naprave so v akciji, zato se nakup zares splača. Omogočamo vam namreč velik prihranek pri nakupu opreme, ki jo potrebujete pri svojem delu. Na voljo so tudi prenosni varilni aparati, ki so enostavni za prenos na želeno mesto in zaradi tega tudi zelo praktični.

CO2 varilni aparati vam bodo olajšali številna opravila

CO2 varilni aparati iz ponudbe našega podjetja so na voljo po odlični ceni, ki vam omogoča prihranek ob nakupu. Ker vam nudimo samo varilne pripomočke priznanih proizvajalcev, je tudi pri nakupu CO2 varilnega aparata zagotovljena najvišja stopnja kakovosti, prav tako pa vam nudimo tudi servisne storitve in prodajo rezervnih delov.

Izberite CO2 varilni aparat, inverter, prenosni aparat ali varilni aparati na žico brez CO2 iz naše ponudbe. Ena izmed prednosti je tudi ta, da imamo večino aparatov vedno na zalogi, nakup pa je zato hiter in preprost. Ogledate si lahko tudi akcije, ki vam omogočajo prihranek. Ker smo generalni zastopnik svetovno priznanih proizvajalcev varilnih aparatov, so naši CO2 aparati in inverter med najboljšimi v Sloveniji. Izbirate lahko med opremo za domačo, profesionalno ali industrijsko rabo. Zaradi pestre ponudbe in ugodnih cen, pogosto tudi akcij, iz naše trgovine zagotovo ne boste odšli praznih rok.

Kje si lahko ogledam varilne aparate CO2 in druge?

Varilne aparate CO2, inverter in druge si je mogoče ogledati na spletni strani podjetja Pretent, kjer so na voljo vsi izdelki iz naše ponudbe. Ne spreglejte tudi akcije in ponudbe prenosnih varilnih aparatov, ki vam bodo morda prišli prav. Ker je ponudba obširna, vam bomo pri izbiri pomagali. Svetovanje je povsem brezplačno, saj so naš cilj stranke, zadovoljne z aparati in s celostno storitvijo.

KROŽNE ŽAGE ZA VSAKOGAR

Poleg CO2 in inverter varilnih aparatov boste v naši ponudbi našli tudi ostale stroje, orodje in opremo, ki vam omogoča obdelovanje kovin. Oprema je na voljo v različnih cenovnih razredih, pa tudi njeni proizvajalci so različni, zato smo prepričani, da boste pri nas našli prav tisto, kar ste iskali. Varilni aparati CO2 in inverter z ugodno ceno že čakajo na vas. Pričakujemo vas v naših poslovnih prostorih v Ljubljani.