Pošlji povpraševanje

Varilni aparati zagotavljajo kakovostno in ugodno varjenje

Varilni aparati imajo širok specter uporabe, obenem pa je varjenje izjemno priljubljen proces zato lahko najdemo aparate za varjenje v različnih domačih delavnicah in profesionalnih podjetjih, kjer se ukvarjajo z različnimi obdelavami kovin. Varjenje je spajanje dveh elementov, katerega rezultat je kakovosten zvar, ki ima enake lastnosti, kot prej omenjena elementa, seveda pa poznamo več različnih postopkov in posledično varilnih aparatov, ki jih lahko uporabljamo za varjenju. Nudimo vam različne vrste varilnih aparatov, med katerimi so izredno priljubljeni inverterski varilni aparati, ne glede na izbiro pa vam v našem podjetju zagotavljamo le najboljše varilne aparate po ugodni ceni. Prepričani smo, da boste z našimi varilni aparati zadovoljni, saj bodo poskrbeli za kakovostne rezultate, obenem pa je izjemno pomembno, da so enostavni za uporabo in vzdrževanje, seveda pa morate, odvisno od aparata, imeti izkušnje z delom na področju varjenja. V kolikor ste v dvomih, kateri aparat izbrati, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in skupaj bomo našli primeren aparat za vas, obenem pa lahko pri nas najdete tudi ostale stvari za varjenje in ostale obdelave kovin od varilnih miz do plazemskih rezalnikov do reducirnih ventilov po ugodni ceni.

Varilec pri varjenju

Varilni aparati za različne namene in postopke

Poznamo več različnih postopkov varjenja, odvisno od tega, s čim varite, posledično pa poznamo različne varilne aparate, ki jih lahko najdete v naši spletni ponudbi. Najbolj prodajani varilni aparati so vsekakor aparati za točkovno varjenje, saj se uporabljajo pri izjemno razširjenem postopku uporovnega varjenja, kjer dve bakreni elektrodi stisneta varjenca, veliki električni tok pa je razlog, da se material segreje in nastane izjemno kakovosten zvar. Glavna prednost točkovnih varilnih aparatov je visoko produktiven in ekonomičen postopek, največkrat pa jih najdemo v avtomobilski industriji, ne glede na širok spekter uporabe. Poznamo več različnih varilnih aparatov od MIG MAG varilnih aparatov, ki so vsestranski in jih lahko uporabljate tako doma kot v službi, zagotavljajo pa vam najboljše rezultate in visokokakovostne zvare. So odlična izbira za obdelavo nelegiranih in nizko legiranih jekel in neželeznih kovin. Nudimo vam CO2 varilne aparate z neoplaščeno elektrodo, seveda pa lahko izberete tudi inverterske varilne aparate, pri katerih varimo z inverterskim ali transformatorskim izvorom. V naši ponudbi lahko najdete tudi MMA varilne aparate za obločno varjenje, ključna prednost je, da ga lahko uporabljajo tudi manj izkušeni varilci, zato so pogosti v domači delavnici. Z MMA aparati poteka kar polovica vseh varjenj, zato verjamemo, da boste nad njimi navdušeni. Poleg MIG MAG in MMA varilnih aparatov, lahko pri nas najdete tudi tig in ostale aparate po ugodni ceni. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo kakovost in zanesljivost.

Varilni aparati – za delo z njimi je nujna zaščitna oprema

Varjenje je postopek, ki je splošno znan in ga najdemo v različnih delavnicah in profesionalnih podjetjih, še posebej ga je možno videti v domačih delavnicah, kjer pa se vse prevečkrat pozablja na varnost tistega, ki vari in ostalih opazovalcev. Varjenje je lahko nevarno, še posebej, kadar gre za varilne aparate, ki zahtevajo znanje in izkušnje, zato je nujno, da najprej poskrbite za to, da se pozanimate kateri varilni aparat je primeren za vas in se seznanite z njegovim rokovanjem. Druga pomembna stvar je vsekakor ta, da se primerno zaščitite. Glavna stvar je zaščitna maska, s katero poskrbite za zaščito oči in obraza. Izbirate lahko med avtomatskimi varilnimi maskami, navadnimi varilnimi maskami, naglavnimi navadnimi maskami in usnjenimi maskami. Druga pomembna stvar je zaščitna obleka za varilce, ki poskrbi za zaščito ostalih delov telesa od rok do trebuha in nog. Ne glede na zaščitno obleko za varilce je nujno, da ste pri delu koncentrirani in natančni, obenem pa je priporočljiva predhodna usposobljenost. Varjenje je lahko izjemno enostavno in varno, a le ob primerni usposobljenosti in zaščitni obleki in prepričani smo, da boste tako vi kot vaši zaposleni veliko bolj kvalitetno varili, v kolikor boste vedeli, da imate potrebno znanje in predvsem zaščito.

Inverterski varilni aparatVarilni aparat MIG-MAG

Inverterski varilni aparati in ostali po ugodni ceni

V podjetju Pretent smo specializirani za prodajo različnih aparatov za obdelavo kovin, med katerimi so izredno priljubljeni inverterski varilni aparati, ki zagotavljajo kakovost in ugodno ceno. Zavedamo se, da je ravno kombinacija kakovosti in ugodne cene ključen dejavnik, ki vpliva na to, ali se bodo stranke odločile za nakup inverterskega varilnega aparata, zato zagotavljamo le najboljše varilne aparate. Prepričani smo, da boste pri nas našli varilni aparat, ki bo primeren za vas in s katerim boste optimizirali delovne procese, s tem pa bo konkurenčnost na trgu posledično večja. Poleg varilnih aparatov lahko pri nas najdete tudi ostale stvari za kakovostno varjenje in obdelovanje kovin od varilnih miz do rezalnikov. V kolikor imate glede varilnih aparatov kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali, saj imamo na področju varjenja ogromno izkušenj, ki jih radi delimo z našimi strankami.