Pošlji povpraševanje

Z varilnimi aparati mig/mag lahko obdelujete številne kovine

Varilni aparati mig/mag so kakovostni aparati za točkovno varjenje, ki se uporabljajo pri postopku uporovnega varjenja, ki je eden od najbolj razširjenih postopkov varjenja. Varjenje je v osnovi spajanje dveh ali več materialov v nerazdružljivo celoto, ki ohrani značilnosti materialov, pri točkovnem varjenju pa je bistvo, da dve bakreni elektrodi stisneta varjenca in posledično nastane kakovosten zvar. Varjenje je izredno priljubljeno oblikovanje različnih vrst kovin, zato je pomembno, da imate v svoji delavnici kakovostne varilne aparate, ki vam bodo zagotovili odlične rezultate. V podjetju Pretent smo specializirani za prodajo različnih vrst aparatov, od profesionalnih varilnih aparatov, ki jih potrebujejo osebe, ki jih uporabljajo vsakodnevno v službi, industrijskih aparatov za delo v industriji in domačih varilnih aparatov, primernih za delo doma, ki so enostavni za uporabo in vzdrževanje, vseeno pa zagotavljajo dobre rezultate. Izbira je odvisna od vas, glede na to, kakšen postopek varjenja želite oziroma je najbolj primeren za vas, kako pogosto boste uporabljali varilne aparate, kakšne rezultate želite in ali želite točkovni varilni aparat za delo v delavnici ali prenosni varilni aparat za delo na terenu. Prepričani smo, da boste z našimi varilnimi aparati izjemno zadovoljni.

Varilni aparat mig/mag

Varilni aparati mig/mag so vsestranki in zagotavljajo visokokavostne zvare

Varilni aparati mig mag so izjemno priljubljeni aparati za varjenje, saj so vsestranski, kar pomeni, da omogočajo varjenje različnih vrst materialov, zato se uporabljajo tako v domačih delavnicah kot tudi v profesionalnih. Z varilnimi aparati mig mag dosežemo najboljše rezultate in visokokakovostne zvare, zato so primerni predvsem za tiste, ki prisegajo na kakovost, obenem pa so popolna izbira za obdelavo nelegiranih in nizko legiranih jekel in neželeznih kovin, pomembno je le, da izberemo ustrezni pulz. Varilni aparati CO2 varijo z neoplaščeno elektrodo, na voljo pa imamo tudi inverterski varilne aparate. Poleg mig/ mag varilnih aparatov imamo v naši ponudbi na voljo tudi tig točkovne varilne aparate, ki se uporabljajo za varjenje z netaljivo wolframovo elektrodo v inertnem plinu argonu. Gre za zapleten postopek, kjer varilec med postopkom v eni roki drži gorilnik, v drugi pa dodajni material, zato je pomembno, da ima varilec predhodne izkušnje z varjenjem in ni začetnik. Rezultat zapletenega procesa so zvari, ki imajo izjemen estetski videz. MMA varilni aparati so še ene aparati, ki se pogosto uporabljajo, za razliko od tig varilnih aparatov so primerni za manj izkušene varilce. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo kakovostne varilne aparate po ugodni ceni.

Varilna maska je pri varjenju obvezna

Varilni aparati mig/mag in ostali zagotavljajo kvaliteto in ugodno ceno

Varilni aparati mig/mag so izjemno kakovostni varilni aparati in v našem podjetju strankam zagotavljamo le najboljše, zato ste lahko ob nakupu popolnoma brez skrbi. Izbirate lahko med varilni aparati na CO2 ali pa inverterskimi aparati, obenem pa lahko v naši ponudbi najdete tudi ostale točkovne varilne aparate. Varilni aparati CO2 kot že ime pove, uporabljajo pri postopku CO2, medtem ko pri inverterskih aparatih varimo z inverterskim izvorom, ločeno omarico in dvo- ali štirikolesnim pogonom. Pomembno je vedeti, da gre pri določenih postopkih varjenja za izredno zapleten proces, ki je lahko nevaren, zato je pomembno, da se med varjenjem ustrezno zaščitimo, ključna so zaščitna oblačila za varilce in zaščitne maske, ki jih lahko najdete v naši ponudbi. Poleg prodaje varilnih aparatov v našem podjetju nudimo tudi servis aparatov, ki zaključuje celovito ponudbo na enem mestu, za katero verjamemo, da vas bo prepričala. V kolikor imate glede varilnih aparatov mig/mag ali katerih drugih aparatov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.