Pošlji povpraševanje

Zaščitna oprema za varilce: kakovostne varilne maske, očala, rokavice in oblačila


Zaščitna oprema igra ključno vlogo pri varjenju, saj lahko prepreči marsikatero nepotrebno poškodbo. Zato pri izbiri zaščitne opreme za varjenje ne ubirajte bližnjic in ne kupujte kar na slepo. Dobra zaščitna oprema je namreč varna oprema. In prav takšno vam lahko ponudimo v podjetju Pretent d. o. o. V naši ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za varno in udobno varjenje, od zaščite za vašo glavo (varilne zaščitne maske) pa vse do zaščitnih očal in rokavic za varjenje ter zaščitnih oblačil za varilce in, nenazadnje, tudi opremo za zaščito okolice. Več o naši ponudbi lahko izveste tako, da obiščete našo spletno stran, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o artiklih. Tam boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko kadarkoli pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naših poslovnih prostorih, kjer vam lahko pri izbiri zaščitne opreme tudi ustrezno svetujemo.


Zaščitna jakna za varilce

Zaščitna varilna maska

Zaščitni predpasnik za varilce

Zaščitna podkapa za zašćitno masko

Zakaj se odločiti za nakup opreme pri nas?

Podjetje Pretent d.o.o. je majhno družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1990. Od samega začetka naše poslovanje temelji na ponudbi kvalitetnih proizvodov in strokovnih, hitrih in kvalitetnih storitvah. Vse to nam je omogočilo, da smo postali eden največjih ponudnikov varilne tehnike in opreme v Sloveniji. Od ustanovitve podjetja pa do danes smo stalno širili našo ponudbo proizvodov in storitev, zaradi česar lahko zadovoljimo najširši krog zahtev naših strank. Našim strankam ponujamo širok izbor varilnih aparatov, varilne tehnike in varilne zaščitne opreme različnih proizvajalcev in cenovnih razredov. Naše stranke lahko izbirajo med aparati in opremo za profesionalno rabo, med aparati za industrijsko uporabo ter med takimi aparati in opremo, ki so namenjeni domači uporabi. V naši ponudbi pa lahko najdete tudi ostale stroje, orodje in opremo za obdelovanje kovin. Med glavne prednosti si štejemo dejstvo, da imamo večino proizvodov stalno na zalogi. To nam omogoča, da hitro izpolnjujemo zahteve naših strank. Poleg takojšnje dobave in hitre storitve lahko našo ponudbo vedno prilagodimo specifičnim potrebam stranke. Zaradi tega vam naših prostorov nikoli ne bo treba zapustiti praznih rok. Če torej iščete kakovostno zaščitno opremo, na katero se boste lahko stoodstotno zanesli in ji popolnoma zaupali, nas obiščite. Prepričani smo, da boste z nakupom zadovoljni, saj boste pri delu varjenja tudi ustrezno zaščiteni.


Zaščitne varilne maske - ponudba

Med najbolj pomembnimi kosi zaščitne opreme za varilce so zagotovo zaščitne varilne maske, ki varilca ustrezno zavarujejo pred poškodbami oči in obraza. V naši ponudbi je tudi vrhunska avtomatska varilna maska P950. Gre za nastavljivo avtomatsko masko za varjenje in brušenje, ki je opremljena s štirimi senzorji. Zaščitna maska je obvezen del opreme vsakega varilca, saj med varjenjem varuje ne le pred delci, ki bi lahko poškodovali varilčev obraz, nudi tudi zanesljivo zaščito pred UV žarki, ki nastanejo pri varjenju in ki lahko nepopravljivo poškodujejo oči varica. Zaščitne varilne maske, kot je Avtomatska maska P950 Turbo, lahko samodejno prilagodijo stopnjo zatemnitve. Maska je enostavna za uporabo in je primerna za zaščito pri vseh vrstah varjenja in brušenja. Če iščete kakovostno in zanesljivo zaščitno varilno masko, izberite profesionalno masko P950 Turbo, ki omogoča, avtomatsko prestavljanje oziroma zatemnjevanje LCD filtra za različne vrste varjenja, brušenja itd.


Avtomatska zaščitna maska za varjenje

Zaščitna očala za delo v delavnici

Zaščitne rokavice za delo z varjenjem

Ostala ponudba zaščitnih oblačil, mask in zaščitnih očal za varjenje

V ponudbi lahko najdete tudi navadno ročno masko (fiber), ki je med najbolj iskanimi in prodajanimi zaščitnimi maskami za varilce. Prav tako pa lahko v naši ponudbi najdete tudi navadno kartonsko ročno masko. Potrebujete tudi zaščitna očala za varjenje? Izbirate lahko med kovinskimi, dvižnimi, prozornimi in temnimi zaščitnimi očali, prav tako pa vam je na voljo tudi usnjena zaščitna varilna maska.

Pri varjenju je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno zaščito rok in ostalih delov telesa. Zato ne spreglejte naše ponudbe kakovostnih zaščitnih oblačil za varilce in zaščitnih rokavic, ki so izdelani iz najboljših materialov in zagotavljajo odlično zaščito med varjenjem.