Pošlji povpraševanje

Varilni aparati MIG MAG - kvaliteta in ugodna cena

Varilni aparati MIG MAG so eni izmed najbolj iskanih varilnih aparatov. Pretent d. o. o. je majhno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo pri prodaji varilnih aparatov MIG MAG, TIG ter ostale varilne opreme. Našo poslovno tradicijo razvijamo od leta 1990 in se vseskozi nadgrajujemo z novimi varilnimi aparati MIG. V ponudbi lahko najdete različne varilne aparate MIG MAG za domačo uporabo, varilne aparate MIG za industrijsko uporabo, ne manjka pa niti drugih, na primer varilni aparati MIG TIG. Varilni aparat MIG MAG, TIG varilni aparati in druga oprema, ki jo ponujamo, se lahko pohvali z visoko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poleg varilnih aparatov MIG ponujamo tudi ostale stroje, opremo za obdelovanje kovin in različno orodje, najdete pa lahko tudi rabljen varilni aparat MIG 210 l. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kadarkoli kontaktirate.

Varilni aparati mig mag tig visoke kvalitete

Varilni aparati MIG MAG - različna izvoda in pogon ter ločena omarica

Varilni aparati MIG MAG, TIG varilni aparati in MMA varilni aparati, so izjemno kvalitetni aparati, ki lahko služijo tako za domačo uporabo kot tudi za profesionalno varjenje v različnih industrijah. Varjenje z varilnim aparatom MIG MAG imenujemo tudi obločno varjenje. Pri varjenju z MIG MAG varilnim aparatom za varjenje uporabljamo enosmerni tok. Plin, ki ga uporabljamo za zaščito vara, je navadno argon, lahko pa se uporablja tudi helij. Omenjena plina namreč ne bosta reagirala s talino v zvaru.


Kakšna je razlika med MIG MAG in TIG varilnim aparatom?

Varilni aparati mig mag za kakovostno in natančno varjenje

Nemalokrat pa se postavi tudi vprašanje o razliki med varilnimi aparati MIG MAG in TIG. Razliko najdemo v načinu varjenja. Kot smo opisali zgoraj, pri postopku MIG/MAG uporabljamo neoplaščeno elektrodo, ki jo talimo v zvar, pri postopku TIG pa uporabljamo netaljivo Wolframovo elektrodo, ki se ne izrabi, in material za zvar dodajamo. Varjenje z varilnimi aparati MIG MAG je nekoliko enostavnejše od varjenja z varilnim aparatom TIG, saj TIG varjenje zahteva nekoliko več prakse. Je pa zato varjenje s TIG varilnim aparatom precej bolj natančno. TIG varjenje uporabljamo, če se odločimo za varjenje tanjših materialov in pločevine, medtem ko MIG/MAG uporabljamo tudi za varjenje debelejših materialov.

Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi vrstami varilnih aparatov MIG MAG; od 180A do 600A, obenem pa se lahko odločite za inverterski ali transformatorski izvor. Če boste varilne aparate MIG MAG uporabljali za industrijsko delo, vam je na voljo tudi hladilni sistem, v vsakem primeru pa lahko dodate ločeno omarico in se odločite za dvo ali štirikolesni pogon. Vsi varilni aparati MIG MAG v naši ponudbi so na zalogi, zato lahko v kratkem času izpolnimo zahteve naših strank.


Varilni aparati MIG TIG - ugodna cena, rezervni deli in servis

Varilni aparat MIG 210l je izjemno kvalitetna naprava, izdelana z dodatnimi kondenzatorji, ki omogoča kakovostno varjenje z malo brizganja. Varilni aparat MIG 210l je primeren za domače delavnice ali vzdrževanje avtomobilov in kmetijske opreme. Vsi varilni aparati MIG so na voljo po ugodni ceni, obenem pa nudimo kompleten servis aparatov ter prodajo rezervnih delov. Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti naših varilnih aparatov MIG MAG TIG in jih pred nakupom ustrezno testirajte.